Miért szólnak le mindig a férjem szülei?
jaaaj, nálunk ugyan nincs vita v hasonlók, de ismerős a szitu, csak nálunk mindenki (tehát az én családom is) mindig mindent jobban tud stb. kivéve az anyámat, aki még fel sem veszi úgy babót hogy ne nézne rám hogy szabad-e. a vitákat, kellemetlenséget megelőzve én mindig mondom kedvesen vagy tréfával elütve, hogy ezt vagy azt ne csinálják mert az nem jó neki. nálunk kicsike állandóan gyömöszöli a kezét a szájába mert masszírozza a fogínyét, amit persze mindnenki úgy értékel hogy ez a gyerek éhes. már az agyam megy, de mindig mondom hogy dehogy éhes, most evett, annyit hogy majd kidurran, azért is van tokája :D. próbáld tréfával elütni a dolog élét, de mond meg mindig ami a szíveden van. ha meg sértődés van, hát nagy kaland, majd megnyugszanak. fő a türelem. a férjednek meg mondd meg, hogy te nem rosszindulatból szólsz, ANYA vagy elsősorban és bizony ez egy jó adag oroszlán ösztönnel jár! én pl akkor is bemegyek megnézni babát ha tudom hogy ott az apja mellette. ez neki rosszul esett eleinte, de aztán megértette mitől is van ez. :)
kitartás! puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!