Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen márkájú joghurtot...

Milyen márkájú joghurtot adtok babátoknak, aki már elmúlt 1éves?

Figyelt kérdés

Kislányom 13 hós és nagyon szereti a joghurtot, de 1 pohár babajoghurt meg sem kottyanik neki. Melyik az a márka,amelyik a legkevesebb mesterséges hozzávalókat tartalmazza? Danone? Abból a könnyű finom? Activia?

Vagy hanyagoljam a Danone-t?

2010. márc. 2. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a Jogobella sokkal finomabb, mint a Danone. :)

Az már más kérdés, hogy ezek mind-mind egy csomó káros anyagot tartalmaznak (akár az Activiát, akár a Jogobellát nézed). Viszont a múltkor volt szerencsém egy coopos joghurthoz... Na, azt senkinek sem kívánom. Valami borzasztó íze volt. :/

Mindenképpen kóstolj bele, mielőtt odaadod neki.

2010. márc. 2. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy nem fogadja el a babád, hogy natúr joghurthoz keversz gyümölcsöt? Banán, körte, stb. Vagy üveges bébidesszertet tennél bele. Nálunk nagyon bevált.

2010. márc. 2. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a fiamnak mindíg is a Danon Actíviát adtam. (Soha nem találtam meg a boltokban a babajoghurtokat.) A citromos a kedvence.
2010. márc. 2. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan nincs amiről te kérdezel :)

Én activia-t adok a lányomnak, csak kevés...

A Jogobella szerintem sokkal több cukrot tartalmaz, azt azért nem adom.

2010. márc. 2. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindig más veszek. Danone, jogobella, danonino, próbáltuk a szivecske joghurtot nem jó, lidlben lehet kapni krémtúrót, egész jó áron van, és finom nem az a nagyon sűrű azt imádja. Én kevertem neki natur johurtot gyümölccsel nem ízlett neki, savanykásnak érezte a joghurt miatt.
2010. márc. 2. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem meg hanyagold a Danone-t, sokkal több adalékanyag van benne, mint a Jogobellában, nézd meg az összetételeket. Én egyébként a Cserpes sajtműhely joghurtjait adom, ezek csak joghurtot, gyümölcsöt, cukrot és joghurtkultúrát tartalmaznak. És nagyon finomak is persze.

Ha nem kapok ilyet, akkor Jogobellát veszek.

16 hónapos kisfiú anyukája

2010. márc. 2. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!