Milyen márkájú joghurtot adtok babátoknak, aki már elmúlt 1éves?
Kislányom 13 hós és nagyon szereti a joghurtot, de 1 pohár babajoghurt meg sem kottyanik neki. Melyik az a márka,amelyik a legkevesebb mesterséges hozzávalókat tartalmazza? Danone? Abból a könnyű finom? Activia?
Vagy hanyagoljam a Danone-t?
Szerintem a Jogobella sokkal finomabb, mint a Danone. :)
Az már más kérdés, hogy ezek mind-mind egy csomó káros anyagot tartalmaznak (akár az Activiát, akár a Jogobellát nézed). Viszont a múltkor volt szerencsém egy coopos joghurthoz... Na, azt senkinek sem kívánom. Valami borzasztó íze volt. :/
Mindenképpen kóstolj bele, mielőtt odaadod neki.
Szia!
Úgy nem fogadja el a babád, hogy natúr joghurthoz keversz gyümölcsöt? Banán, körte, stb. Vagy üveges bébidesszertet tennél bele. Nálunk nagyon bevált.
Szerintem olyan nincs amiről te kérdezel :)
Én activia-t adok a lányomnak, csak kevés...
A Jogobella szerintem sokkal több cukrot tartalmaz, azt azért nem adom.
Szia, szerintem meg hanyagold a Danone-t, sokkal több adalékanyag van benne, mint a Jogobellában, nézd meg az összetételeket. Én egyébként a Cserpes sajtműhely joghurtjait adom, ezek csak joghurtot, gyümölcsöt, cukrot és joghurtkultúrát tartalmaznak. És nagyon finomak is persze.
Ha nem kapok ilyet, akkor Jogobellát veszek.
16 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!