Valaki tud segíteni, hogy a Budapesti uzsoki kórházba mit kell bevinni a babának születéskor? Ruhát ott adnak vagy nekem kell vinni a babának?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni :)#encsibe
2015. jún. 26. 19:41
1/2 anonim válasza:
A kórház honlapján van lista, azok kellenek, ruha is igen!
www.uzsoki.hu/osztalyok/szuleszet-nogyogyaszat
2/2 anonim válasza:
A szülés után közvetlenül felöltöztették a babámat ottani rugdalózóba, pedig vittünk, de szerintem a szülés izgalmai közt senkinek nem jutott eszébe kisruha után kutatni a táskámban. Mivel senki se kérte, nem készítettem ki előre. Császároztak 17 h-kor, másnap 10 h-kor kaptam meg a babám, aznap az ottani ruhácskában volt. Utána minden este be kell adni a babákat fürdetésre, olyankor a kiskocsiba be kell készíteni nekik a következő napi badyt és rugdalózót. Plusz a pelenkázáshoz popsitörlőt, pelenkát, popsikrémet is az anyuka tesz be a kocsiba. Ha jól emlékszem, textilpelust is be kell tenni a kocsiba, mert azon pelenkázzák őket. Amikor megkaptam a babát, a kórház takarójába volt takarva, pedig azt is vittem, de azt se kérték előre. Másnaptól már a saját takaróban toltam vissza a kocsiban őt. Amúgy tényleg nézd meg a listát a kórház honlapján, én szót fogadtam és kellett is minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!