Vinnyi-nyüszögi babák anyukái, ha magunkba nézünk, mi rontottuk el?
Lányom egy éves, és dettó ugyanez a helyzet, már néha a falra mászok :o)
Általában hagyom had nyüglődjön, csak akkor van baj ha "hányásig" hisztizi magát miközben én főzök vagy takarítok,pakolok. Ez kb max 10perc alatt végbemegy, úgyhogy sokat nem is hagyom, legtöbb esetben nem játszik el semmivel két percnél tovább, hanem rajtam csüng, fogja a gatyám és visít,nyüszög,kínlódik. Ő is akkor kezdte amikor forgolódni tanult, aztán folytatta amikor mászni tanult, most már megy mint a golyó, de még most is a fenekemben van egész nap. Irigylem azokat akik babája legalább 5-10percet eljátszik. Mondták nekem is hogy hagyjam rá, de akkor hányás a vége, így azt nem várom meg... Ajánlották a hisztire a hidegvizet, de ahoz nincs szivem. Nincs jó ötletem a megoldásra, sajnos! Azért írtam hogy tudd: Nem vagy egyedül!! Kitartás!!
Első vagyok.
Nem lett túlbabusgatva, ilyen a természete. Sosem cipeltem, sosem volt ölbe szoktatva. Vannak az átlagnál akaratosabb babák, sajnos én is ilyen voltam....anyukám azt mondta tőlem örökölte :o)
A hiszti ellen időben kell lépni, mert ha mindíg eléri a célját, sosem fogja abbahagyni és igen, átveszi az irányítást. Olvastam több oldalt ahol a "leszoktatásról" van szó, keress rá te is, hátha találsz nektek megfelelő módszert. Van akinél a "szigor" jön be, van akinél a figyelem elterelés stb. Én is most próbálkozom néhány módszerrel, kisebb-nagyobb sikerrel. Hozzáteszem hogy fogzás idején romlik ez a nyüszis állapot, lehet nektek is bezavar. Nem jön foga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!