Tóth Norina Maja? Hogy hangzik?
Szerintem is szép:)
Elég sok Tóth van,így ő különleges lesz:)
21.07:
Először is, nem tudtam, hogy ha valaki unatkozik, az csökkenti az intelligenciáját.
Másodszor, helyesen írni kéne először megtanulni!!
Végső soron pedig,azért mert számodra nem megfelelő a válaszom nem azt jelenti, hogy hülye esetleg retardált vagyok.
Mivel tisztában vagyok saját magammal, és mivel te ennyire nemtetszésedet fejezted ki, ezért gyanítom a te szellemi képességeid nem épp kimagaslóak.
Egyébként 3 gyermek boldog édesanyja vagyok 28 évesen, minden gyermekem normális magyar!!! nevet kapott eszembe se jutott beállni a sorba és kimondhatatlannál kimondhatatlanabb neveket adni nekik,mert a mai világban mindenki "különleges" nevet akar adni a gyerekének, csak azt felejtik el, hogy nem attól lesz több, hogy mi a neve.
Egyébként pedig egyedül saját magadat minősítetted azon mondatoddal,melyben azt ecsetelted, hogy van e vagy legyen e gyerekem.
Szegénységi bizonyítvány ki lett állítva saját magadról ):)
Kedves 8:41-es!
Kritizálni azt tudsz,de Te nem fogadod el a kritikát és hőzöngsz miatta.
Azt hiszem ez pedig a Te szegénységi bizonyítványod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!