Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tóth Norina Maja? Hogy hangzik?

Tóth Norina Maja? Hogy hangzik?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 19:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az utolsónak a 20:57-esnek szól!
2010. márc. 1. 21:10
 12/18 A kérdező kommentje:
szerintem a Norina nem annyira különleges.akkor az ajándék,kavics,szalvéta milyen??
2010. márc. 1. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is szép:)

Elég sok Tóth van,így ő különleges lesz:)

2010. márc. 2. 06:48
 14/18 anonim ***** válasza:
20%

21.07:

Először is, nem tudtam, hogy ha valaki unatkozik, az csökkenti az intelligenciáját.

Másodszor, helyesen írni kéne először megtanulni!!

Végső soron pedig,azért mert számodra nem megfelelő a válaszom nem azt jelenti, hogy hülye esetleg retardált vagyok.

Mivel tisztában vagyok saját magammal, és mivel te ennyire nemtetszésedet fejezted ki, ezért gyanítom a te szellemi képességeid nem épp kimagaslóak.

Egyébként 3 gyermek boldog édesanyja vagyok 28 évesen, minden gyermekem normális magyar!!! nevet kapott eszembe se jutott beállni a sorba és kimondhatatlannál kimondhatatlanabb neveket adni nekik,mert a mai világban mindenki "különleges" nevet akar adni a gyerekének, csak azt felejtik el, hogy nem attól lesz több, hogy mi a neve.

Egyébként pedig egyedül saját magadat minősítetted azon mondatoddal,melyben azt ecsetelted, hogy van e vagy legyen e gyerekem.

Szegénységi bizonyítvány ki lett állítva saját magadról ):)

2010. márc. 2. 08:41
 15/18 A kérdező kommentje:
nemhiszem hogy a Norina úgy hangzana mintha be lenne dugulva az orra..és a Norina szerintem nem olyan különleges,ezt már mondtam.nemis mondjuk Annát szeretnék,ami nagyon gyakori,de nemis Kavicsot,ami eléggé ritka...
2010. márc. 2. 14:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves 8:41-es!

Kritizálni azt tudsz,de Te nem fogadod el a kritikát és hőzöngsz miatta.

Azt hiszem ez pedig a Te szegénységi bizonyítványod!

2010. márc. 2. 18:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Jól hangzik így együtt.
2011. jún. 26. 13:18
 18/18 anonim válasza:
Szerintem is jól hangzik így együtt.
2022. márc. 22. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!