Tóth Norina Maja? Hogy hangzik?
Norina, borzalmas,gondolj már bele, hogy majd ha tini lesz és megkérdik tőle hogy hivják! Norina. Azt fogják hinni be van dugulva az orra. És ha még nem is lesz szép hozzá,akkor aztán végképp gáz.
Én csak akkor adnék ilyen nevet a gyerekemnek ha én és a párom is dögösek vagyunk és várható, hogy a gyerek is szép lesz,mert valljuk be azért vannak csunya babák.
Kedves 20:57-es válaszóló!
Látom ma nagyon unalmas napod lehet,mert jó pár kérdéshez ilyen intelligensen hozzá szóltál!Köszönjük az építő és tanulságos válaszaidat.Mi is reméljük,hogy ennyi kultúrával nem fogsz gyermeket szűlni!
De,hogy a kérdésre is válaszoljak.Szépek ezek a nevek(bár én jobban kedvelem a hagyományos neveket) és jól illenek a vezetéknévhez,de én is csak az egyiket adnám.A kettő túl sok együtt.
Szerintem nagyon szép nevet választottál, ez így szép és különleges!
Utolsónak! Az én lányomat is Norinának hívják!!!! És igenis szép és különleges név. Hülye egy gondolat, hogy "olyan mintha be lenne dugulva az orra..."Csak a régimódiak gondolják, hogy egy különleges név "gáz"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!