1 hónapos babám megfázhatott?
Figyelt kérdés
Alvás után, olyan mintha folyt volna az orra, oda volt neki száradva valami kis "folyadék" a nózijához. Mindig nézem, hogy fázik-e, talán nem vigyáztam eléggé? Milyen ha egy baba meg van fázva? Lázát már néztem, nincs.2010. márc. 1. 16:22
1/4 anonim válasza:
Nálunk ebben a korban szörcsögött az orra, és gyenge sóoldatos gyógyszertári orrcseppet írt fel a doki, amitől 3-4 nap alatt elmúlt a váladékolás.
Ha a füle, orra és/vagy a lábacskája hideg, akkor fázik.
Én mindig vastag zoknit adtam rá és rövidujjút a hosszú ujjú rugi alá. Esetleg, mivel sokat fekszenek, egy vékony takaróval takard be.
Ha melege lenne, nyűgösködne, de ezt meg tudod nézni, ha az ujjaidat bedugod hátul a nyakacskájánál.
2/4 A kérdező kommentje:
Hosszúujjú body és ujatlan rugi kevés 24 fokban? Plédet mindig teszek rá, éjjel duplán hajtva.
2010. márc. 1. 17:47
3/4 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt, annyival durvábban, hogy reggelre mindig el volt dugulva az orra, szörcsögött. Dokinéni azt mondta, ne aggódjak, normális. Az anyatej valahogy felmegy a nózijába, és beszárad. Néha tényleg volt olyan, hogy szopizás közben az orrán jött ki a tej :) Szóval ne aggódj, ha kicsit szörcsög nincs gond. Mi is sóoldatot használtunk. Besprézés után tüsszentett párat, és újra kerek volt a világ.
4/4 anonim válasza:
Ja, és a ruha bőven jó, szerintem! Túlöltöztetni sem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!