Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babám megfázhatott,...

3 hónapos babám megfázhatott, csupa takony szegény mire kell figyelnem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Alig tud aludni mindig bedugul neki, használok nekivaló orcseppet, fiziológiás sóoldatot, de nem vittem orvoshoz mert úgy látom más baja nincs. Most voltunk előtte két nappal akkor még nem volt semmi. Egyik napról a másikra jött. mindig nekem kell elaltatni mert nem hagyhatom most sírni mert akkkor újra jön az orrszívós precedura.... úgy sajnálom.
2008. szept. 28. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nasopax orrspray ha már a tengervizes oldat nem használ meg orrszívás és még valami én most vettem előszőr BABY LUUF BALZSAMOT (bárcsk már előbb rátaláltam volna) nagyon jó a babák hátát kell vele bekenni reggel és este és utána fél órára jól betakargatni hogy melegen legyen nekünk 3 kenés után használt pedig mi az ovis náthát kaptuk el
2008. szept. 28. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb, hogy jól szívd ki az orrát, mert ő még nem tudja kifújni, és ilyenkor rámehet a tüdejére, vagy a fülére. Az orrszívó porszívó kicsit szadistának tűnhet, de még mindig jobb, mint a szövődmények.
2008. szept. 28. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Első válaszolónak: a Baby Luuf Balzsamot lehet 4 hónapos babánál is alkalmazni??
2008. szept. 28. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapos kórtól irják hogy használható
2008. szept. 28. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, le is szaladok a gyógyszertárba érte, a picinyem megfázott és nehezen múlik el neki, köhög és nagyon folyik az óra, szívogatom neki de nehezen javul. Semmi mást nem javasolt a dokinéni, viszont már nagyon sajnálom.
2008. szept. 28. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

Képzeljétek, a pici lányom megint náthás, 1 hete gyógyultunk ki…Ismét elvittem orvoshoz és könyörögtem hogy ne csak orrcseppet írjon fel. Megmutattam neki a BABY LUU-Fot és szigorúan megtiltotta hogy használjam 1 éves korig mert van benne kámfor és nem szabad.

(a harmadik válaszoló vagyok)

5 hónapos kislány anyukája.

2008. okt. 14. 07:41
 7/7 anonim válasza:
Cseppents a nózijába anyatejet.Feloldja a váladékot és még tudja is mi ez ezért nem sír tőle(az enyém se sír érezte az ízét, hogy az a hami)jó sűrűn, óránként 2-3 csepp
2010. aug. 9. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!