Lényegében bármit össze lehet keverni a babának? Pl. Őszibarackot banánnal? Meggyet almával? Krumplit almával?
Igen, de én mindig azt mondom, azt keverjék az anyukák össze amit maguk is megennének.
Èn pl alma-krumpli rajongó nem vagyok, nem eszek ilyet, így a babának sem keverek ilyet.
Kb. :) Azért én a krumplit meggyel nem keverném. :)
Aminek jó íze van és te is megennéd, szerintem azt keverd össze.
3-mas: az a vicces, hogy a kisfiam imádta a krumplit meggyel : DDD egy blogger anyuka írta, hogy extrém válogatós gyerekénél kipróbálta, hisz nem volt veszíteni valója, neki is bejött meg nekem is :)
egyébként úgy szokták keverni a gyümölcsöket, hogy egy kissé hajhajtóbb hatásút egy hasfogóval. ezért szokták az almát mondjuk őszibarackkal adni, vagy szilvával. mert pl ha 2 gyümit adsz együtt ami meghajt, akkor szegény baba a háta közepéig... szóval olyan lesz :D de aki mondjuk alapból hasmenősebb baba, annak lehet adni hasfogó gyümölcsöket együtt (alma-banán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!