8 hetes babának őszibarackot?
Ahogy sejtem,tejet adott neki...
Igen,lehet baja és árt neki vele,de mit tehettek azon kivül hogy beszéltek vagy velük vagy a védőnővel?!
Eoeg sok pro lema lehet a tul korai hozzataplalasbol.ha nem is most kesobb ilyen olyan allergia,erzekenyseg...
mikor Anyukam azt mondta adjak tejbegrizt a ket honaposomnak azt hittem lefordulok a szekrol.merthogy o bizony adott nekem.sot huslevest is.koszonom szepen..orulok h nincs semmi etelallergiam.(a huslevest viszont utalom:-))
Az ilyen pici babaknak a gyomruk nincs meg erre felkeszulve.emesztetlenul atmegy rajtuk.szerintem is vhogy nyomozzatok ki h ki a vedonojuk es beszelhetek vele.perste az o gyereme de azert egy probat meger.hatha ra tud ijeszteni a vedono.
A kiütés--hasmenés szerintem is tehéntejtől lehetett ahogy pl. a zöldes-szürkés széklet is az.
Nem tudsz mit tenni. Sajnos a 30 éve dolgozó védőnők között is van olyan, aki nemrég az év védőnője címet is megkapta és ha kevés az snyatej, akkor a 2,5-3 hónaposnak is bevezetteti az almát tápszer helyett,vagy a gyulladt gátseb kezelésére porcukorral beszóràst javasol. Ezek uzàn mit vàrjunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!