Árt ezzel a babájának a barátnőm? Vagy lényegében ezzel nincs semmi baj?
Barátnőmről lenne szó. Igazából nem értem, mi a célja ezzel, de mindegy. A szülést megindítattja a orvosával szándékosan, hogy karácsonyra meglegyen a babája, akkor lesz 38 hetes. Ő ugyanis kijelentette, hogy a karácsony nem hajlandó kórházban tölteni.
A másik pedig, hogy aznap, hogy kijött a kórházból, startolni családostól a szüleihez karácsonyozni, akik kb. 110 kilométerre laknak, kocsival szerinte ez kb. 1 óra 45 perc. Nem sok utazás ez kapásból, hogy még otthon sem volt a 3-5 napos baba? A férjével is összekapott kicsit ezen, mert a ő hármasban karácsonyzna inkább...
Ti mit gondoltok?
Az első kicsit fura, de 38 hetesen már nem olyan gáz beindítani a szülést, bár az furcsa, hogy az orvos ebbe belemegy. A másikkal viszont nem hiszem, hogy akkora gond van, annak az újszülöttnek aztán teljesen mindegy, hogy hova viszik a kórházból, csak nagy vendégjárásnak nem érdemes kitenni.
Azt meg, hogy hármasban vagy a nagyszülőkkel karácsonyozzanak, a férjével kell megbeszélni, ez csak az ő ügyük.
Mert az is a "mániája", hogy a baba meglegyen karácsonyra. Egyébként ha összejön neki gátvédelme is lesz, akkor a kocsiban üléssel nem lesz baj.
Hát...
Hát mondjuk én császáros voltam, de hogy szülés után szenvedve a szoptatással meg minden hirtelen jött dologgal én nem karácsonyoznék az tuti... :)
Imádom a babám, de az első pár hét közérzet szempontjából életem legrosszabb időszaka volt... szóval én inkább ünnepelnék terhesen...
Nna de bocs, nem ez volt a kérdés... babának tuti nem tesz jót (nem is értem orvos hogy megy bele csak úgy) DE hatalmas/maradandó károkat nem hiszem hogy okoz, sőt mondhatni biztos vagyok benne, hogy nem...
... de ettől még hülyeség :) de ő tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!