Ki melyik Junior tejitalt adja 1 éves babájának?
Persze hogy mehet a tápszer is. Az én lányom pl 1,5 éves és én pl DM sajátmárkás tápszert adok neki, 10 hónapos kortól valót, mert az nálunk nagyon bejött, azt szoktam kakaónak is, és mellé tejet szoktam adni neki...
Vannak, aki 3 éves korig tápszert adnak a babának.
Egyébként én összehasonlítottam pár dobozt, és ennek a DM-es tápszernek magasabb volt a vitamin tartalma, mint pár tejitalnak, úgyhogy semmivel nem rosszabb...
Mi egyébként a Milumil tejitalát próbáltuk, az nagyon finom, csak nagyon drága is, de ezt használtuk pár hónapig. A Milupa egy fokkal rosszabb, de azt is megitta a lányom. A Rossmann sajátmárkás viszont vacak, az íze is, vitamintartalma ennek tuti kevesebb volt, mint a tápszer, és oldódni sem akart rendesen, szóval én azt nem ajánlom....
Naturt vettem mindig mindenből és én ízesítem...
mi elég sok tápszert, majd tejitalt kipróbáltunk (milupa, milumil, beba, babylove, babydream, humana, bebivita) és mindegyiket simán megitta a babám. tényleg csak a tápérték és a hozzáadott vitaminok, ásványi anyagokban van különbség - meg az árban.
ami ár-érték arányban szerintem a legjobb, az a bebivita
Humana tápszert ivott idáig a fiam, és most kezdünk áttérni a Humana junior tejitalra. Van benne vanília, de nem írja, hogy vanília ízesítésű lenne. Milumil-t próbáltuk, azt nem itta, így aztán maradtun a Humana-nál. Nem olcsó, nagyjából annyiba kerül, mint a tápszere: 500gr-os doboz 2000-2400 között van, attól függ, hol veszed. Nekünk ez vált be.
13 hónapos anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!