Ki melyik tejitalt adja a babájának?
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok azt is le hol veszitek és kb mennyibe kerül.köszönöm szépen...2011. jún. 6. 11:11
1/7 anonim válasza:
az én babám 1éves mult és most váltottunk a tápszerről tejitalra,junior italra.
első körben a milupa miumil junior gyerekitalt vettük babános izben.azt hiszem 2400ft volt a dm-ben.600g-os kiszerelés,ugyanugy kell elkésziteni mint a tápit.
szereti a kisfiam,de nem fogunk ehhez ragszkodni szerintem több fajtát is kipróbálunk majd.lehet kapni gyerek kakaoport is, egy natur tejitallal szerintem ki fogjuk probálni következő körben.
2/7 anonim válasza:
Egyet próbáltam, már nem tudom melyik márka volt, csak hogy a Müllerben vettem jó drágáért, nem ízlett neki, megkóstoltam, hát nekem sem, kiöntöttem. Kipróbáltam a vizezett tehéntejet, azt meg úgy itta, hogy majdnem lenyelte az üveget is. :)
3/7 anonim válasza:
bebivitát adok a fiamnak.müllerben veszem 1090 egy dobozzal
4/7 anonim válasza:
Beba junior gyerekitalt iszunk, nem olcsó, 1690 Ft 350 g a DM-ben. Azért ezt isszuk, mert tápszerben is első perctől a Beba-t itta, és szerette is és nem volt vele semmi gondunk. Illetve ebben van bifidusz egyedül, ha jól tudom.
6/7 A kérdező kommentje:
és a rossmann-ban milyen van,mert nálunk csak ez a bolt van sajnos...
2011. jún. 6. 14:41
7/7 anonim válasza:
Ott is van Milupa, azt tudom. Biztos van másféle is, nem szoktam nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!