Meddig tart a hasfájós-sirós korszak a babáknál?
Szia!
Nekünk 3. héttől a 8. hétig tartott a pocifájás.
Egyik napról a másikra megszűnt, persze bevetettünk mindent ami létezik.
Nekünk 3 hetes kora után jött, és 3 hónapos koráig tartott, utána jött a nyálzás, fogfájdalmak:)
Szóval kitartás, az eleje ilyen:)
Szia! nálunk mint a nagykönyvben! 3 hónapos korára megszűnt a pocakfájás, most a kemény kakival küzdünk. pocakfájásra infacolt kapott, hatott. most kemény kakira a szilvát javasolták itt az anyukák (csak azért írom, h ha esetleg később.... de ne kelljen)
Kitartást! Türelem!
*V*
Szia!
Nálunk is úgy 2,5-3 hós koráig tartott, és adtunk neki mecsek baby teát, ami azért javított a dolgon, most már a fogával vagyunk elfoglalva. :)
11:19-es vagyok. Próbálj nyugodt lenni, legyen mindig az a szemed előtt, h egyszer el fog múlni, lesz jobb is. És ez mindenre igaz, ha vmi nehezebb, döcögősebb. Nálunk 6 hetes, majd 3 hónapos, és most 5,5 hónapos korbán láthatóan javult a helyzet! Kitartást! Ennek a kornak is megvan a szépsége és hidd el, h vissza fogod sírni!(Mármint nem a hasfájást!) Nekem egy kicsit pl az hiányzik, h már nem lehet úgy kézben fogni, mert már kitekeredik,elmászik, elvesz, ledob....stb. De ez most ennek a kornak a gyönyörűsége!!! Na, most jól elkanyarodtam a témától. Ja, és igen, a hajszárítózás nálunk is bejött, még sokszor a monoton hangra el is aludt!
Kitartást! És élvezd az összes pillanatot, mert hamar elmúlik!
*V*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!