Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájós babáknál, meddig nem...

Krisztina27 kérdése:

Hasfájós babáknál, meddig nem lehet enni puffasztó ételeket?

Figyelt kérdés
Gondok arra, hogy ha 3hos kor után elmúlik a hasfájás akkor már lehet enni, vagy addig míg szoptatok egyáltalán nem lehet.Remélem azért lehet érteni a kérdésem.
2011. jún. 13. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Erre azt szokták írni, hogy kísérletezgetni kell, mert nem biztos, hogy attól fáj a baba pocija, amit te megeszel.

Az én lányom állandóan sírt, az összes doki azt mondta, hogy hasfájós baba, és hagyjak ki mindenféle puffasztó dolgot és tejterméket az étkezésemből. Hát én a végén már nem ettem semmit, a lányom mégis üvöltött (6 hónapig).

Szóval, ha gondolod várd meg a kritikus 3 hónapot, és utána néha egyél ezt-azt, és meglátod a reakciókat a babádon.

2011. jún. 13. 18:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Amióta nem fáj a babám hasa sokkal több minden megmerek enni.Kevés tejet,tököt,cseresznyét,fűszeresebb ételeket...stb Eddig nem fájt a pocakja,de azért a "tiltott" ételeket kerülöm.

5 hós baba anyukája

2011. jún. 13. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!