Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Borostyánláncot viselő babák...

Borostyánláncot viselő babák anyukái, a Ti babátoknak is volt ilyen a lánctól?

Figyelt kérdés
Kislányomnak nagyon érzékeny a bőre amúgy is, de már 3. napja reggelre újabb és újabb véraláfutások jönnek ki a nyaka hátuljára a lánc szemeinek mintájában. Minta erősen belehúzta volna a bőrébe. Pedig nappal nem szokta zavarni, piszkálni...mit csináljak, vegyem le estére? Mert akkor úgy tudom nem olyan jó a hatása...
2010. márc. 1. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak akkor volt,ilyen,amikor nem lekerekített szemű nyaklánca volt.Vettem neki olyan láncot,ahol nem "élesek" a kövek,azóta nincs véraláfutás.Nézd meg,hátha szúrósak a kövek és cseréld ki a láncot.
2010. márc. 1. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vedd le.szerintem semmilyen hatása nincs,ez csak babona.Ha éjjel rajtahagyod,akár meg is fojthatja magát a lánccal.
2010. márc. 1. 10:37
 3/7 A kérdező kommentje:
az a poén, hogy direkt kerekítettet vettem...egyébként, nekünk hatott, már 4 napja ment a hasa a fogától és folyt az orra és a lánc felrakása után 2 nappal elmúlt és nyugodtabb is volt valamivel! A 2 alsó fogát tüdőgyuszival vészeltük át a kórházban, a 2 felső hörghurut és antibiotikumos kezelése kíséretében jött ki, amióta a lánc rajta van, a 2 alsó metszőfogat meg sem éreztük! Szóval nem szívesen venném le...amúgy szerintem nem olyan hosszú, hogy kárt okozzon magában, csak ezek a véraláfutások nem tetszenek...
2010. márc. 1. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is van 2 hetes korától a babán, most 11 hónapos és még nem volt ilyen tapasztalatom, pedig azóta le sem vettem a babáról.

Szerintem vedd le éjszakára a babádról és Te is nyugodtabb leszel.

2010. márc. 1. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekünk volt, és bevált. Direkt lekerekített bébilánc, nem volt hosszú. Éjjelre sem vettem le, de éjjel kisebb az esélye hogy kárt okozzon vele magában mint nappal. Az ágyban nincs semmi ahova beakadhat. 4-5 hós korától rajta volt, és jóval elmúlt egy éves mikor levettük.

De ha a te babád bőre érzékeny, nem bírja, akkor vedd le.

2010. márc. 1. 10:59
 6/7 A kérdező kommentje:
hát így lehet, hogy estére akkor leveszem, nem tudom mit csinálhat, hogy reggelre ilyen...csak aggódom, mert van még pár fogunk és más nem vált be ennyire...
2010. márc. 1. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet a Te babád husosabb nyaktájékán,és ott egy redőbe beleül a lánc.Mi nem tapasztaltunk ilyet.Cseréld ki karkötőre!De lehet az szem előtt lesz neki és piszkálni fogja.
2010. márc. 1. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!