Gyógyszertári fürdető után, áttértünk a Johnson\'s fürdetőre, de ettől nagyon kiszáradt a kisfiam bőre. A doki szerint érzékeny bőrű, ezért a "BABE" temékek használatát javasolta.
2008. szept. 1. 22:07
1/9 anonim válasza:
jóóók!
2008. szept. 1. 22:16
2/9 anonim válasza:
Naygon szuperek. A lányom ekcémás, nagyon gázos volt a bőre, így áttértünk a Babe omega 3y6 testápolóra és fürdőolajra. Azóta majdnem teljesen tünetmentes. Ha anyagilag belefér (elég drága, de nagyon sokáig elég, persze nekünk az ekcéma mellett nincs választási lehetőségünk) mindenképp használjátok!
2008. szept. 1. 22:18
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Van fürdetőjük is? Még nem vagyok otthon a termékeik között.
2008. szept. 1. 22:22
4/9 anonim válasza:
Nagyon jók. Van egy olajos tusfürdőjük és nekem azt ajánlotta a bőrgyógyász a fiamnál,mert ő is nagyon érzékeny bőrű.
2008. szept. 2. 07:20
5/9 anonim válasza:
Szia! Mi a Babé fürdetőt használjuk mióta hazajöttünk a kórházból, mert borzasztóan száraz volt a kisfiam bőre. A gyermekorvosunk+védőnőnk is ezt ajánlotta. Szuper, nekünk nagyon bevált, gyönyörű a bőre a kisfiamnak. Amikor anyatej kiütéses lett, az is nagyon gyorsan helyrejött ettől a fürdetőtől. Ezt onnan tudom, hogy egymás után 2 fürdésidőt átaludt a kisfiam, akkor csúnyább volt a bőre. Aztán a napi fürdetés után helyrejött.
2008. szept. 2. 09:51
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. szept. 2. 13:54
7/9 anonim válasza:
Szia, nekem a szemem ekcémás, és egy kis urea-s testápoló mintát kaptam a gyógyszertárostól kipróbálásra, jó volt. Egy picit csíp, de utána semmi, lehet, hogy a gyerekek nem ilyen toleránsak. Nagyon jók a krémjei is, és a babaápoló termékekben nincs olaj, parjüm, így teljesen semleges illatú. És a termékeket nem tesztelték állatokon!
Patikában vehetsz ilyet, de ha online rendeled, még olcsóbb is (eventuspharma.hu).
2009. márc. 19. 09:41
8/9 anonim válasza:
szerintem nagyon jók, nálunk az egész család ezt használja. tusfürdő testápoló mellett tavaly nyáron leteszteltük a fényvédőit is, arcápolóit, és most pattanásos bőrre is van egy termékcsaládjuk a STOP AKN.
Nagyobb patikákban lehet kapni, de nekünk egy kisebb patika is rendszeresen megrendeli, hiszen az üzlet, az üzlet nekik is. örömmel olvastam az előttem szóló üzenetét, mely szerint máér az inetrneten is meg lehet rendelni...
2009. márc. 19. 22:01
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már szeptember óta használjuk a tusfürdőt és a testápolót is de tényleg nagyon jók! Nem olcsó de nagyon kevés kell belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!