Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire hatásosak a Babé...

Mennyire hatásosak a Babé kozmetikai termékek?

Figyelt kérdés
Szeretnék véleményeket kapni, azon belül az anti-cellulitisz krémről, és hogy mennyibe kerül mert itt a neten nincsenek feltüntetve az árak.
2008. szept. 30. 20:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Nálunk az egész család ezt használja, tudfürdők, testápolók, arcápoló, fényvédők, szinte az egész termékpalettánk megvan...

az anticellulitisz krém nagyon hatékony, reggel és este is bedörzsöltem tusolás után az enyhén nedves bőrömbe. cm-es csökkenést vettem észre, azóta folyamatosan használom, ennek már 4 hónapja. azóta nem kell testápolót sem kennem, kellemes az illata, nagyon gazdaságos. kb.5000 Ft-ért vettem, de éppen most láttam a cég honlapján, hogy már szerepelnek az árak is, és neten keresztül is lehet vásárolni.-www.eventuspharma.hu

2009. márc. 22. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!