Tb vel kapcsolatba kis segítség?
Én fizettem a tbm tavaly áprilisig.Megszületett első babám,onnantól nem fizettem.
Most ujra küldtek ki csekkeket.Babát várok.Most megint addig kell fizetnem,amíg meg nem szülök?És utánna?És eddig mért ne kellett?
Eddigi vizsgálatokon nem szóltak,hogy nincs biztosításom.Nem értem.Hogy van ez?????
Gyesen vagyok még igen.De mivel nem jelentkeztem ki,megbüntethetnek?Letudom ezt a nyomtatványt tölteni??
Akkor nem kell fizetnem??
Köszi
Hívj fel egy ügyintézőt, mert amikor bejelentkeztél, onnantól automatikusan minden hónapban előírásra kerül a befizetendő tb, és mostanra már szépen összegyűlhetett. A késedelmi pótlékról nem is beszélve. Valószínű, hogy írnod kell egy kérelmet, amelyben kéred, hogy töröljék le, és indoklásul beírod, hogy csak elfelejtettél lejelentkezni. De beszélj egy ügyintézővel, és egyeztess.
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!