Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tb vel kapcsolatba kis segítség?

Tb vel kapcsolatba kis segítség?

Figyelt kérdés

Én fizettem a tbm tavaly áprilisig.Megszületett első babám,onnantól nem fizettem.

Most ujra küldtek ki csekkeket.Babát várok.Most megint addig kell fizetnem,amíg meg nem szülök?És utánna?És eddig mért ne kellett?

Eddigi vizsgálatokon nem szóltak,hogy nincs biztosításom.Nem értem.Hogy van ez?????

2010. márc. 1. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha még gyesen/gyeden vagy akkor azért küdték a csekket mert ki kell jelentkezni...Apehnál kell úgy mikor bejelentetted h magad után fizetsz csak nem az A hanem a B jelű lapot kell kitölteni...
2010. márc. 1. 10:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Gyesen vagyok még igen.De mivel nem jelentkeztem ki,megbüntethetnek?Letudom ezt a nyomtatványt tölteni??

Akkor nem kell fizetnem??

Köszi

2010. márc. 1. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ki tudsz jelentkezni és le tudod tölteni. (www.apeh.hu)
2010. márc. 1. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Hívj fel egy ügyintézőt, mert amikor bejelentkeztél, onnantól automatikusan minden hónapban előírásra kerül a befizetendő tb, és mostanra már szépen összegyűlhetett. A késedelmi pótlékról nem is beszélve. Valószínű, hogy írnod kell egy kérelmet, amelyben kéred, hogy töröljék le, és indoklásul beírod, hogy csak elfelejtettél lejelentkezni. De beszélj egy ügyintézővel, és egyeztess.

ҝ

2010. márc. 1. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én is később jelentkeztem ki, nem büntettek meg csak a dátumot be kell írni a szülés napjától... Nekem semmit nem szóltak. 1.voltam
2010. márc. 1. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!