Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Segítség kéne edzéssel kapcsol...

Segítség kéne edzéssel kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem hogy most fogytam 30 kilót már csak minimális felesleg van rajtam kb oly 4 kg lehet már csak.

Elkezdtem konditerembe járni és izmosodni akarok.

Egy kemény edzés után hogy izom növekedjen úgy tudom fehérjére van szükségem ha minden edzés után túrót eszek attól hízok mert azt hallotam ha zsírszegény akkor az csak izommá alakul?

Érdemes ennem ? Mert úgy gondoltam hogy itt a gyúrás alatt még az a 4 kg lemegy majd nem kell már aero edzést csinálnom?

Szóval a túró edzés után hizlal vagy izommá alakul , és van e értelme izomtömeget növelni vagy előbb azt a 4 kilót adjam le?

2010. jún. 8. 21:01
 1/4 clint ***** válasza:

add le előbb a 4 kilót.. A túró nem rossz fehérjének csak egy gond van vele... iszonyat lassu... Edzés után gyorsabb fehérje kell, ami hamarább eljut az izmokhoz...

A túróban kazein van amit inkább lefekvés előtt szoktak enni, mert igy éjszaka fokozatosan adagolja az aminosavakat, mert lassu.

Tejsavó fehérje, szója vagy tojásfehérje lenne ideális edzés után... illetve szénhidrátra!!! Edzés után szükség van az izmoknak töltésre, amire a gyors szénhidtrát képes... ne félj tőle, edzés után, iszonyat kevés az esély, hogy zsírrá alakul...

2010. jún. 8. 21:12
 2/4 A kérdező kommentje:

tojásból kb menyit kéne megennem 194 cm vagyok?

a tojás az ad akkor elegendő fehérjét és szénhidrátott is?

2010. jún. 8. 21:26
 3/4 clint ***** válasza:
100%

a tojás szénhidrátot nem ad, és amugy kb 5 db ideális.

Szénhidrátnak szölőcukrot ajánlanék...

Ugy számolhatod ki, hogy 35 gr fehérje az ideális.

Kb minden testsúlykilódra számolj 1,5 de inkább 2 gr fehérjét. Értsd jól. Én pl 100 kg vagyok nekem 200 gr fehérjére van szükségem naponta amit napközben 35 grammokra osztok fel. Szálkásitáskor 3gr kell...

Nos.

A húsban 100 grammban 20 gramm fehérje van kb....

a tojásban egy normál méretűben 7 gramm van kb.

Szénhidrátnak rizset, főtt krumplit ajánlok vagy zabpelyhet.

Edzés után pedig szölőcukrot. Ha nincs szölőcukor akkor sima kristálycukor is megteszi, de inkább ragaszkodnék a szölőcukorhoz kb 500 ft egy kg. És mindenképp javasolnék valami fehérjeport venni edzés utánra... Ha esetleg nincs lové gyüjts rá, mert amugy mindennap túrót ennél az is lové.

2010. jún. 8. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem a váágd le a szalonnáról a zsírt és edd azt mert az ugye az fehér,tehát fehérje..

és mond neki adjá szénhidrátot is,adni fog

2010. jún. 9. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!