Koraszülött babások! Feltehetnék pár kérdést?
Leírnátok nekem, hogy hányadik hónapra született a picitek és hogy mikor mehettetek haza a kórházból??
Valamint, hogy milyen cumisüveget használtatok a picinek? Itt a kórházban a NUK-ot javasolják.
Illetve, hogy ha nagyon pici volt a babátok, akkor nem féltetek megfogni? Öltöztetni?
Nagyon félek, hogy valamit rosszul csinálok és kár teszek a kislányomban!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia
Kisfiam 32. hétre született 2270g-al császárral. 6 hétig voltunk kórházba. Korababáknak meg kell "tanulniuk" szopni. Ezért van kimondottan szoptatós cumi amit a kórházban kapott. Vagy 3-4 fajta cumit (cumisüvegre) kipróbáltunk amire 1 jó lett neki tehát "könnyen" ment neki az evés.
Voltam a helyzetedben és megértelek. A legfontosabb, hogy egyen és kezdjen hízni. Ha a doki is látja, hogy szépen eszik + gyarapszik hamarabb hazamehettek. Elhiszem, hogy rossz, de a legfontosabb most az , hogy belejöjjön a dolgokba.
Ezen kívül nagyon nagyon sokat számított és baromi nagy pozitívként éltük meg a Kangaroo care-t (Kenguru ölelés) ami közvetlen testi kapcsolat a baba és a mama között. Sokáig csináltam én is és a párom. Mellette baba masszázst is itthon (babaolajjal). Tehát sokminden számít, hamar behozta a lemaradását! Mára már 13 hónapos kiegyensúlyozott gyönyörűség :)
Picike volt, de sokkal jobban fogod félteni mindentől, nem fogsz benne kárt tenni.
Minden jót kívánok és sok sikert! Egészséget és boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!