Nagyhajú babák anyukái! Linkelnétek? :-)
mennyi idős a babótok és mekkora haja van?hogy bírtok a séróval?:-) mi már a sapifelvevéskor is beleakadunk és az előkét is félelmetes megkötni, nehogy meghúzzam... a kislányom 6 hónapos, de már jó hosszú a haja... rendes frizura...
kíváncsi lennék hasonló babócákra!
tudtok képet linkelni?
(ezek picit nagyok lesznek meg nem vmi jó minőségűek, mert telóval készültek, bocsi...)
LINKELJETEK!!
Tenyleg mennyi paraszt van ezen az oldalon.
Miert is kell megbantani az anyukakat?
Amugy gyonyoru a kislany:)
elozo voltam
KÖSZI
elsö fényképen hasal és kicsit fintorog ,szerinem csak azt látta a köcsög,de az apuka kezébe és a piros labdával igen is jó látni hogy gyönyörű a fiúcska .Igazi fiús arca van.Nekem mosolyt csalt az arcomra a kép.
Tudod pont ezért nem teszek az iwiw-re képet mert más szem máshogy lát minket.Én azt gondolom hogy a legelönyösebb képet mutatom magamrol és a kukkolo nem így látja.Ilyesmi eset lehet a tied amitől én pont tartoszkodok.Iwiw-en jól kibeszélnek az ismerösök körbe-körbe küldik a fényképeket és még le is tölthetik.Nekem ezért nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!