Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyhajú babák anyukái!...

Nagyhajú babák anyukái! Linkelnétek? :-)

Figyelt kérdés

mennyi idős a babótok és mekkora haja van?hogy bírtok a séróval?:-) mi már a sapifelvevéskor is beleakadunk és az előkét is félelmetes megkötni, nehogy meghúzzam... a kislányom 6 hónapos, de már jó hosszú a haja... rendes frizura...

kíváncsi lennék hasonló babócákra!

tudtok képet linkelni?

(ezek picit nagyok lesznek meg nem vmi jó minőségűek, mert telóval készültek, bocsi...)

[link]

[link]

LINKELJETEK!!

2010. febr. 28. 22:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
47%

Tenyleg mennyi paraszt van ezen az oldalon.

Miert is kell megbantani az anyukakat?

2010. márc. 1. 21:49
 32/37 anonim ***** válasza:

Amugy gyonyoru a kislany:)

elozo voltam

2010. márc. 1. 21:51
 33/37 anonim ***** válasza:
47%
kedves kérdező:ez a baba gyönyörű:)de tényleg nagyon szép.tündéri kis hajasbaba.úgy 3 nap múlva szülöm meg kicsi Sárámat,én lennék a világ legboldogabb embere ha ilyen gyönyörű lányom lenne.és ezt nem hízelgésből vagy "talpnyalásból"mondtam.ez az igaszság
2010. márc. 1. 21:54
 34/37 A kérdező kommentje:
jaj, neharagudjatok, hogy ilyen vitába torkollott ez a kérdés... olyan kellemetlenül érzem magam. nem szabad az ilyenekkel foglalkozni, egy fityinget sem érnek, csak ők ezzt még nem tudják, azért arcoskodnak. hihi
2010. márc. 1. 22:16
 35/37 anonim ***** válasza:
47%

KÖSZI

elsö fényképen hasal és kicsit fintorog ,szerinem csak azt látta a köcsög,de az apuka kezébe és a piros labdával igen is jó látni hogy gyönyörű a fiúcska .Igazi fiús arca van.Nekem mosolyt csalt az arcomra a kép.

Tudod pont ezért nem teszek az iwiw-re képet mert más szem máshogy lát minket.Én azt gondolom hogy a legelönyösebb képet mutatom magamrol és a kukkolo nem így látja.Ilyesmi eset lehet a tied amitől én pont tartoszkodok.Iwiw-en jól kibeszélnek az ismerösök körbe-körbe küldik a fényképeket és még le is tölthetik.Nekem ezért nincs.

2010. márc. 1. 22:40
 36/37 anonim ***** válasza:
47%
tök aranyos a kisbaba...tuti nincs gyereke annak a bunkónak aki leszólta....nagyon édes...7 hós kislány anyukája
2010. márc. 2. 07:56
 37/37 anonim ***** válasza:
Linkeltetek kisfiúról is képet?
2010. márc. 3. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!