Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyhajú babák anyukái!...

Nagyhajú babák anyukái! Linkelnétek? :-)

Figyelt kérdés

mennyi idős a babótok és mekkora haja van?hogy bírtok a séróval?:-) mi már a sapifelvevéskor is beleakadunk és az előkét is félelmetes megkötni, nehogy meghúzzam... a kislányom 6 hónapos, de már jó hosszú a haja... rendes frizura...

kíváncsi lennék hasonló babócákra!

tudtok képet linkelni?

(ezek picit nagyok lesznek meg nem vmi jó minőségűek, mert telóval készültek, bocsi...)

[link]

[link]

LINKELJETEK!!

2010. febr. 28. 22:19
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
22.34-es gyönyörű a babád!! mennyire szép a haja is...:-) mi is szeretjük azt a hintát...:-) mennyi idős a kislányod?
2010. febr. 28. 22:43
 12/37 anonim ***** válasza:
72%

Köszi szépen! :) Már egy héttel elmúlt nyolc hónapos. Megy az idő... Az a hinta egy megváltás volt, ezzel meg a rezgőszékkel vészeltem át a hasfájós időket :)

A te kislányod nem tépkedi a haját? Az enyém folyton csinálta, már újszülöttkorában is belemarkolt, aztán persze megijedt és visított... szegénykém.

A te kislányod is tündéri! Újszülöttnek is ilyen színű volt a sérója? Én Frizuravarjúnak hívtam a babát meg séró baronessnek :)

2010. febr. 28. 22:46
 13/37 anonim ***** válasza:
71%

Én nem tom, hogy egyesek milyen képeket néznek, de én egy gyönyörűszép formás kiscsajt látok a képeken. Netán nektek máshova irányít a link?

Aztán kérdező, nehogy úgy járj a lányoddal, mint én kicsi koromban :) Anyu azt mondja én is ilyen hajasbaba voltam és néhány évesen megelégeltem és levágtam mind a két copfomat :)))

2010. febr. 28. 22:47
 14/37 anonim ***** válasza:
39%
Én 2 hónaposan már levágtam a haját(fufrut) a lányomnak,aztán 6 hónaposan és úgy lett nem sokkal rövidebb a haja,mint a tiétek.Most szép haja van,de vékony szálú és vágom neki 2-3 havonta most 16 hónapos már.
2010. febr. 28. 23:10
 15/37 A kérdező kommentje:

nem tépkedi, csak néha piszkálja a kis ujjaival, ahogy a fülét is (úgy néz ki bújik a fogacska). csak 2x volt eddig benne csomó. de hátul egy foltban ki van kopva, de eltakarja ami a fejebúbján van... :-D én nem merem levágni, pedig már gondolkoztam rajta. sztem sűrű haja lesz, mert a családban is "nagyhajúak" vannak. :-)

de tündéri a kislányod! örülök h linkeltél!

2010. febr. 28. 23:17
 16/37 anonim ***** válasza:
39%
Egyébként meg nagyon szépek a Babócák. :) Az én lányom is nagy hajjal született, de 4 hós kora körül ki is hullott neki. Most 9 hós, már nem kopasz, de nincs is hosszú haja, így nem tudok linkelni hajas babát. :)
2010. febr. 28. 23:18
 17/37 anonim ***** válasza:
84%
Imádom az ilyen hajas babákat nekem mind a három kopaszka volt. Ja és a legkisebbik még az osztályon is egyedül volt a kopaszságával minden babácska olyan frizkóval volt ellátva hogy az csúcs majd megevett a sárga irigység azokért a hajkoronákért.
2010. febr. 28. 23:33
 18/37 anonim ***** válasza:
3%
Hát, őszintén? Szerintem sem kifejezetten szép baba a válaszoló babája, elnézést.
2010. febr. 28. 23:58
 19/37 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nagyon édesek a babák,én imádom az ilyen kis hajas babákat,remélem az én kislányomnak is nagy haja lesz májusban:-))1 hete voltunk 4dn,ott már állitólag "lobogott"

a vizben,bár én nem sokat láttam ki belőle:-)))Igy sajnos linkelni nem tudok,de gratulálok a gyönyörü kis csajokhoz!!29 hetes kismami

2010. márc. 1. 06:40
 20/37 anonim ***** válasza:
79%
Úristen, de bunkó paraszt emberek vannak.Igaz,vannak nem olyan szép babák,de ez a két baba nagyon Gyönyörű.Minden szülőnek a babája a legszebb.Kívánom a nagyon "kedves" hozzászólóknak,hogy legalább ilyen "csúnya" gyerekük szülessen.De nagyon sajnálnám azokat a babákat akiknek ilyen iq 0 szülei vannak.
2010. márc. 1. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!