Nagyhajú babák anyukái! Linkelnétek? :-)
mennyi idős a babótok és mekkora haja van?hogy bírtok a séróval?:-) mi már a sapifelvevéskor is beleakadunk és az előkét is félelmetes megkötni, nehogy meghúzzam... a kislányom 6 hónapos, de már jó hosszú a haja... rendes frizura...
kíváncsi lennék hasonló babócákra!
tudtok képet linkelni?
(ezek picit nagyok lesznek meg nem vmi jó minőségűek, mert telóval készültek, bocsi...)
LINKELJETEK!!
Köszi szépen! :) Már egy héttel elmúlt nyolc hónapos. Megy az idő... Az a hinta egy megváltás volt, ezzel meg a rezgőszékkel vészeltem át a hasfájós időket :)
A te kislányod nem tépkedi a haját? Az enyém folyton csinálta, már újszülöttkorában is belemarkolt, aztán persze megijedt és visított... szegénykém.
A te kislányod is tündéri! Újszülöttnek is ilyen színű volt a sérója? Én Frizuravarjúnak hívtam a babát meg séró baronessnek :)
Én nem tom, hogy egyesek milyen képeket néznek, de én egy gyönyörűszép formás kiscsajt látok a képeken. Netán nektek máshova irányít a link?
Aztán kérdező, nehogy úgy járj a lányoddal, mint én kicsi koromban :) Anyu azt mondja én is ilyen hajasbaba voltam és néhány évesen megelégeltem és levágtam mind a két copfomat :)))
nem tépkedi, csak néha piszkálja a kis ujjaival, ahogy a fülét is (úgy néz ki bújik a fogacska). csak 2x volt eddig benne csomó. de hátul egy foltban ki van kopva, de eltakarja ami a fejebúbján van... :-D én nem merem levágni, pedig már gondolkoztam rajta. sztem sűrű haja lesz, mert a családban is "nagyhajúak" vannak. :-)
de tündéri a kislányod! örülök h linkeltél!
Szerintem nagyon édesek a babák,én imádom az ilyen kis hajas babákat,remélem az én kislányomnak is nagy haja lesz májusban:-))1 hete voltunk 4dn,ott már állitólag "lobogott"
a vizben,bár én nem sokat láttam ki belőle:-)))Igy sajnos linkelni nem tudok,de gratulálok a gyönyörü kis csajokhoz!!29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!