Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyhajú babák anyukái!...

Nagyhajú babák anyukái! Linkelnétek? :-)

Figyelt kérdés

mennyi idős a babótok és mekkora haja van?hogy bírtok a séróval?:-) mi már a sapifelvevéskor is beleakadunk és az előkét is félelmetes megkötni, nehogy meghúzzam... a kislányom 6 hónapos, de már jó hosszú a haja... rendes frizura...

kíváncsi lennék hasonló babócákra!

tudtok képet linkelni?

(ezek picit nagyok lesznek meg nem vmi jó minőségűek, mert telóval készültek, bocsi...)

[link]

[link]

LINKELJETEK!!

2010. febr. 28. 22:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
74%
[link] nekem is nagy a hajam
2010. márc. 1. 07:29
 22/37 anonim ***** válasza:
77%

Gyönyörűek a babák,bár az én lányomnak is ilyen szép hosszú haja lenne.:-D

Kis copfosok lesznek nyáron...gratulálok,nagyon szépek.

2010. márc. 1. 07:41
 23/37 anonim ***** válasza:
39%

Az én 8 hónapos lányom nagy hajjal született. Hála égnek nem hullott ki, inkább dúsabb lett, és egyre hosszabb. Már javában vállon túl ér. (Igen az előkézés nehezen megy, ha kötőst adok rá)

[link]

[link]

2010. márc. 1. 08:23
 24/37 anonim ***** válasza:
83%
Én vagyok a tegnapi állítólagos csúnya gyerek anyukája. Nem érdekel, ki mt mond, mert nekünk ő a legszebb. A különbség köztem meg egyesek között az, hogy én SOHA nem sértenék meg egy anyát sem ilyennel, még akkor sem, ha az ő babája lenne a legcsúfabb baba a a földkerekségen. Szóval elég nagy taplók járnak ide! Arc nélkül könnyű bunkóskodni. Persze egyik se linkelt az ő sokkal szebb gyerekéről. Ja mert az egyik még nem szült. Hát remélem, nem is fog!
2010. márc. 1. 09:07
 25/37 A kérdező kommentje:
jaj de aranyosak! Szabika nagyon menő kisscrác, Emmácska is gyönyörű kislány!! köszi a linkeket!
2010. márc. 1. 11:09
 26/37 anonim ***** válasza:
47%
09:07 ne mérgelődj, nem éri meg. :( Látszik a válaszaiból, hogy ez egy bunkó ember. De ennyi öröme legyen az életben, hogy sértegethet másokat.... Szerintem nagyon aranyos a babád és gyönyörű a haja is. :)
2010. márc. 1. 11:17
 27/37 anonim ***** válasza:
5%

Hát szégyelljétek magatokat anyukák, borzalmas a stílusotok. Nem értem, miért kell a másik gyerekét gyönyörűnek látni, ha egyszerűen valakinek nem az, utána meg ordenáré stílusban itt beszólni annak, aki egy nyílt fórumon szóvá meri tenni.

Senki nem mondta, hogy annak a gyereke szebb, akinek nem tetszenek a linkelt képek. Van, aki látja, hogy nem tökéletes szépség a gyereke, van, aki elfogult. Ja, hogy ha valaki nem elfogult, vagy nyali-fali, hanem őszinte, akkor az már tuskó-bunkó-paraszt-tapló? Hát ez meg rólatok egy kép.

Az meg a másik szegénységi bizonyítvány rólatok, hogy ilyeneket írtok, hogy az ne szüljön, meg hasonlók. Ha valakit annyira nem érdekel, ki mit mond, akkor viselkedjen is úgy és ne sértegesse viszont a másikat. Attól a gyerek nem lesz szebb, ráadásul ő maga süllyed le arra szintre, amit előtte kikért magának. Bár szerintem inkább alá.

2010. márc. 1. 20:32
 28/37 anonim ***** válasza:
47%
Nem értem miért kell egy aranyos kérdésből,veszekedést kreálni,én úgy vagyok ezzel ha nem tetszik a kérdés,nem válaszolok rá ennyi.Én már irtam,a babák aranyosak,és nekem tetszenek az ilyen nagy hajú kiscsajok!
2010. márc. 1. 20:46
 29/37 anonim ***** válasza:
49%
Az elsőnek szántam a nem szülést, aki azt írta, hogy azért nem mer szülni, mert attól fél, hogy olyan ronda lesz a babája, mint az enyém. Erre írtam, hogy ilyen ember remélem nem fog.
2010. márc. 1. 21:10
 30/37 anonim ***** válasza:
Ja hogy azóta törölték azt a választ. mindegy.
2010. márc. 1. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!