Baba, gyerek közelében totál nem tudom mit kéne mondanom, csinálnom mert engem eléggé hidegen hagynak. Csajok mit vártok el ilyenkor egy huszonéves férfitől?
Én semmit nem várok el. :) Senkitől. :)
Nem kell a gyerekről beszélni / kérdezni ha nem akarsz, ezzel semmi baj nincs.
Most 7végén összefutottam egy rég látott baráttal (pasi), ő csak annyit jegyzett meg , hogy de rég taliztunk, meg hogy hú nekem gyerekem is van, és megkérdezte, hogy most mennyi idős. Ennyi volt.
:)
Ha meg több időt töltesz gyerekes ismerőssel, akkor is mit kéne beszélni?... Én se beszélnék a gyerekekről, nekem hiába van 2, nem szeretek állandóan gyerek témáról beszélni. Van ezer más dolog, amiről lehet.
Illendőségből azért nem árt érdeklődni, hogy mittomén mennyi idős (ha baba), meg h jól megy-e a suli, szereti-e az ovit. Aztán ennyi.
Mittudomén, ha már nagyobb a gyerek, megkérdezel tőle pár dolgot. Mi a kedvenc meséd, milyen az ovi, várja-e már az ovit, hova sétálnak anyával, stb. stb. ha meg baba akkor anyujától megkérded, hogy jól alszik-e a baba, megviseli-e a fogzás, és megdicséred, milyen gyönyörű. Szerintem ezzel az illendőségi részét le is tudtuk. :D A mai huszonéves férfiak nagy többségétől még távol áll a téma, egészen addig, míg a sajátjuk meg nem születik. Addig szerintem az értelmesebb nők sem várják el, hogy körbeujjongják a gyerkőcöt a barátok, volt osztálytársak.
Ha viszont mondjuk van egy nőnemű barátod, akinek gyereke született, akkor igyekezz őt minél többször meglátogatni. Nagyon magányos tud lenni az otthon töltött idő a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!