Hallottatok már ilyenről?
Kislányomnál pár hónappal ezelött volt olyan,hogy pár napig hasmenése volt,majd egyszer csak elkezdett sántítani az egyik lábára.Elmentünk dokihoz,és csípőultrahangra ,nem találtak nála semmit,azt mondták,hogy valami vírust szedett össze és az húzódott rá az izületeire,és amiatt volt a sántítás... Pár nap alatt el is múlt neki,nem volt semmi gond.Ma megint azt vettem észre,hogy kicsit sántít és tegnap óta hasmenése van...
Szerintetek tényleg van ilyen,hogy ez egy vírusfertőzéstől van?Találkozott már valaki ilyennel esetleg?
Ez nem pont ugyanez a probléma, de anyukám állandóan elesett. elment orvoshoz, mert félt hogy elterjed hogy iszik mert állandóan esik kel az utcán. És egy vírus "kiette" a bokájából az izmokat, meg nem tudom miket. Akkor a a vádlijából pótolták és újra jelentkezett a vírus és megint eltűntek a szalagok és izmok a bokájából.
Úgyhogy vannak furcsa vírusok.El tudom képzelni.
Én is ilyen vagyok.Ha benyelek valami bacit vagy vírust egyből az ízületeimre húzódik.
Gyerek korom óta így van,nem tudtak vele kezdeni semmit.Ahogy idősödtem úgy csökkentek a tünetek.Most már néha csak azt veszem észre,hogy az ízületeim fájnak,egy kis orrfolyás és elmúlik.
Szia!
Én 34 éves vagyok és mióta szívizom-gyulladásom volt, 13 éve azóta minden hőemelkedés rámegy az össze izületemre. Nembeszélve ha már lázas vagyok. Múlt pénteken is így jártam. Hajnalban már nem tudtam elmenni az illemhelyig mert összeestem. A férjem vitt ki ölben. Úgyhogy sajnos van ilyen és nagyon sajnálom hogy már ilyen kis korban is előfordul. Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!