Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallottatok màr ilyenröl?...

Hallottatok màr ilyenröl? Fogzàs. Segìtsèg!

Figyelt kérdés

10,5 hòs a babàm, mèg nincs foga. Hetek òta ùgy tünik,mintha meg lenne dagadva ès piros az ìnye az alsò szemfogai helyèn. Nem tulajdonìtottam neki jelentösèget, mert a közèpsöknek "kell" kibùjniuk elöször. Napok òta ingerült meg ètvàgytalanabb ès ma este làtom, mintha dudorodna a szemfoga. Nem szùr, csak fehèredik egy pontban.

Amikor hozzàértem, fölkiàlltott.

Kb 1 hònapja voltunk orvosnàl, a fogai megvannak, de mèg messze a kibùjàstòl.

Hallott/làtott màr valaki olyat,hogy a szemfogak bùjjanak ki elöször?!?!

2010. nov. 6. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
persze van ilyen nem is olyan ritka. Semmi baj akor sem ha nem sorrendben jönnek ki. Megindult ez a lényeg.
2010. nov. 6. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, előfordul, hogy nem a nagykönyv szerinti a sorrend. Egy ismerős babájának a felső szemfogai jöttek először. Úgy nézett ki, mint egy vámpír :)
2010. nov. 6. 20:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat! Megnyugtattatok! Nekem 13 hònaposan jött ki a felsö/elsö kèt fogam - mint a nyuszinak:)

Kicsit meglepödtem ès megijedtem,de ha van ilyen akkor teljesen OK! Csak lehet,hogy picit viccesen fog majd kinèzni a csajszi :)

2010. nov. 6. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is a felső két második metszőfog bújt ki, nem az első megszőfog. És mi is kis vámpirnak hivtuk :D Nagyon viccesen nézett ki!! Már kijött minden foga, ami kellett amúgy, csak kicsit más sorrendben, most másfél éves múlt a kisfiam.
2010. nov. 6. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így kezdtem.... az egész család rajtam röhögött, mert úgy néztem ki mint egy vámpír :) ja és ráadásul úgy hogy ez nekem a felső fogsoromnál volt így :) azóta már minden okés :) amúgy kisfiam 5 hós, és ő is most kezdi a fogzást :)
2010. nov. 6. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!