Használtok "nyugtató" illó olajat? V hallottatok már ilyenről? Mit használtok?
Figyelt kérdés
éjszakai alvásra gondolok, és milyen idős kortól?2010. dec. 15. 18:02
1/5 anonim válasza:
A levendulának van ilyen hatása, de nem próbáltam még.
2/5 anonim válasza:
Én a radiátorra akasztott párologtatóba nagyon régóta cseppentek mindig levendula olajat!Mikor megszületett a lányunk akkor is volt benne (egy szobában voltunk akkor)!De utána mikor átköltöztettük a saját szobájába akkor nála is cseppentettem!A láynom nagyon jó alvó,de nem tudom ettől e!Vagyis éjjel jó alvó, nappal sose volt az!
most 1 éves múlt!
3/5 anonim válasza:
Én is mindig használok levendulát, de nem vettem észre hatását... Lányom mindig is rossz alvó volt..
4/5 anonim válasza:
Én is szoktam cseppenteni a párologtatókészülékbe levendula olajat de az én babám anélkül is durmol mint a mormota!
5/5 anonim válasza:
Van nyugtatós babafürdetö is, de nem tudom használ-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!