Az miért van ha a 3 hónapos kisfiam nem kakil magától és már a kúp sem segít vagy ha még is kakil akkor nagyon keveset? (anyatejes)
Az én lányom sem kakil minden nap.Tegnap 5 nap után nem kakilt.Nem egy ismerősömnek vannak hasonló "problémái" a gyermekekkel.Mindannyiónk gyerekorvosa azt mondta,h két hét is belefér.Valószínűleg nagyon megemészti a kajcsit.Én már befejeztem,h azon egyem magam,h miért nem kakilt már megint x napja.
Hány naponta szoktál kúpot adni?Kamillateát próbáltad?Pocakmasszázs,lábtorna.Esetleg egy kis sütőtök.Az általános irányelvekkel ellentétben már nyugodtan adhatsz neki naponta 2-3,majd később kicsit több kanállal.Csak most az a trendi,h fél évig csak anyatej.Majd,ha aktívan elkezd mozogni,mászni,illetve eszik mást is anyatejen kívül,akkor rendbejön.(Ha nem szoktatod hozzá a kúphoz,ill hőmérőhöz.)
Ha nem görcsöl,nincsen hasfájás,akkor semmi probléma.
Ha v.mégis lenne,akkor vegyél a gyógyszertárban LAELOVOC szirupot.teljesen terme´szetes kivonat,napi egy kávás kanál.A lányomnak 3 nap alatt helyreállította a székelést.Azóta napi kétszer kakil,és semmi problémánk nincsen.
Adj neki folyadékot,amennyit csak inni szeretne ha lehet kamilla teát.
Masszírozd a hasát,tornáztasd,a meleg pancsi víz is ingerlő.
Már itt van a gyümölcslevek ideje is ha gondolod kezdheted adni,csak akkor meg kell vonni a K-vitamint.
Van amelyik baba nehezen tanul meg kakilni,préselni.3-4 napig nem gond de utánna rá kell segíteni ha nem megy.
köszi a válaszokat.
Folyadékot sokat iszik most kezdtem adni neki a kamilla teát de még nem jött semmi. tornázni minden nap szoktunk ,csak az a baj h hasfájóas nem tudni mitől fáj neki, tejem az sok van szerencsérwe. Na azt hiszem mindenre írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!