4 hetes babám éjszaka is 2 óránként eszik (szopizik), van hogy 1 óra múlva is. Nagyon sokat nyöszörög, morog, nyögdécsel. Hasfájástól lehet?
Én 4 hetes babának biztosan nem adnék teát - Egyenes út a tápszer felé ha a szopit meg az időt teával nyújtod!
Egy csöppségről van szó aki még alig érkezett erre a világra, minden ismeretlen neki csak az anyukáját ismeri meg a cicit. Tessék azt adni neki. Nem cél hogy egy ilyen kicsi baba 2-3 óránként szopizzon. Az a cél hogy mindig szopizhasson ha kéri függetlenül attól hogy az előző evés óta mennyi idő telt el. A pocakja akkora mint egy zöld dió, és az anyatej gyorsan könnyen emészthető.
Az én kisfiam is kezdetben egész éjjel mocorgott, feszengett, nyögött, minden pukit egy jó idejű nyögős előjáték előzött meg. Én vettem neki tönkölypelyva babapárnát ( Herbária ) és azon altatom, azóta nagyon nyugodtan alszik. És bizony az első hónapban én is óránként szoptattam éjjel nappal. Most lassan 5 hónapos a babám 3x szopik éjjel, nappal meg 2 óránként, és szuperul gyarapodik vidám mosolygós kislegény, ha baja van a cici azonnak gyógyír mindenre. 3 hónapos koráig keményen hasfájós volt, de elmúlt.
Szia,
Mi is így voltunk az elején. Én elkövettem azt a hibát, hogy egyre gyakrabban etettem, mert akkor nyugodt volt, és mivel rágta az öklét, azt hittem éhes. Rettenetes hasfájás lett a vége. Húzzátok ki az evés 3órás idejét, és estére próbálj meg adni valami hasfájás elleni csodaszert. 1hónapos kortól lehet adni gripe watert, nálunk használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!