Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti kimentek a következő...

Ti kimentek a következő napokban? Hőségriasztás van.

Figyelt kérdés
Utáljuk a meleget. Főleg most, hogy még a levegő is alig mozog. Arra gondoltam, inkább itthon maradnék a másfél évesemmel, és a hűvösebb levegőn játszanánk. Ti ki mertek menni a picikkel most? Ti hogy bírjátok? Félidős vagyok a kistesóval, lehet, ez is elveszi a kedvem a napon rohangálástól a "nagy" után. Ha otthon maradtok, miket csináltok?
2015. jún. 12. 14:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Következő napokban:D

Kedves kérdező. Tájékoztatásként írom,hogy előttünk az egész nyár:) Igen kimegyünk:) Természetesen nem a tűző napon fogunk ácsorogni plusz mi reggel megyünk és ha van kedvünk akkor este, tegnap pl este fél 7kor mentünk sétálni:) ma meg reggel fél 9 kor.

2015. jún. 12. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az sem jó ha egész nap bevannak zárva nálunk az a rend,hogy reggel 8 körül elvisszük a nagyot oviba ilyenkor is viszonylag meleg van már (kicsi ilyenkor sima bodyba van meg ruha pelus rajta ha esetleg érzem hogy hidegebb van akkor egy vékony kisgatyát 2 hónapos,és a mózeskosárba van ami nagyon nap árnyékolt) d.u 3-kor megint megyünk egyet csak a nagyért majd este 6-8-ig barátozunk :)

2015. jún. 12. 18:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Persze, napi kétszer megyünk ki, reggel 8-10 között és délután kb. fél 6-fél 8 között. Így is nehezen bírja napközben otthon, igazi kis örökmozgó. Holnap visszük játszóházba is, így kicsit többet lehet kint.

Jól be szoktam kenni naptejjel, fejére sapka, viszünk magunkkal inni.

2015. jún. 12. 20:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, kimegyünk! Nem a tűző napra, de kimegyünk. Naptej, árnyékolás, folyadék. A nagyobbaknak és magamnak úgy viszek vizet, hogy lefagyasztom és így sokáig hideg marad. persze csecsemőnek ezt azért nem ajánlom, nagyobb korban (2,5 évestől fölfelé) bevált.
2015. jún. 12. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Délelőtt olyan 10 óráig viszem ki, addig kibírható. (Természetesen 50 faktoros naptej, kalap, lenge világos szellős ruha illetve sok víz.)

Délután meg 5-6 körül megyünk ki 7-ig, akkor már elég gyenge a nap, illetve rengeteg az árnyék naptej nélkül se ég le.

2015. jún. 12. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!