Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti kimentek a következő...

Ti kimentek a következő napokban? Hőségriasztás van.

Figyelt kérdés
Utáljuk a meleget. Főleg most, hogy még a levegő is alig mozog. Arra gondoltam, inkább itthon maradnék a másfél évesemmel, és a hűvösebb levegőn játszanánk. Ti ki mertek menni a picikkel most? Ti hogy bírjátok? Félidős vagyok a kistesóval, lehet, ez is elveszi a kedvem a napon rohangálástól a "nagy" után. Ha otthon maradtok, miket csináltok?
2015. jún. 12. 14:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen,kimegyünk. 5 évessel és egy 3 hónapossal. Délelőtt is és késő d.u. is.
2015. jún. 12. 14:42
 2/15 A kérdező kommentje:
31 fok van árnyékban. Bekened gondolom naptejjel és visztek vizet, de hogyan véded még? Főleg a kicsit?
2015. jún. 12. 14:42
 3/15 anonim ***** válasza:
Mi ilyenkor reggel megyünk ki és este. Az utóbbi két évben nyáron rögtön ébredés után, 7 körül mentünk ki, vittem ki neki(k) reggelit, legkésőbb 10-kor hazamentünk. És este 6-7 körül mentünk ki újra. Most már kertes házban lakunk, a két nagyobb pedig oviban van, így könnyebb, de 10 és 4 között most sem engedem őket ki. Inkább 7 körül megyünk egyet sétálni.
2015. jún. 12. 14:46
 4/15 anonim ***** válasza:
Ne is mondd! Holnap szabad teri eskuvore kell mennunk. Elore rettegek hogy birjuk ki...
2015. jún. 12. 15:01
 5/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok.A kicsit nem naptejezem, gyakorlatilag direkt napfény nem éri (árnyékolom). Séta előtt cicizik, le sem izzadt, pedig 10 től voltunk kinn, 11:30 ig.

A 'nagy' :): szellős ruha, kalap,folyadék+fagyi :D Ő sem izzadt le.

Persze nem a napon sétáltunk 1,5 órát,mielőtt leharapná valaki a fejem!

A meleghez is apránként hozzá kell szoktatnom, mert az ovival is mennek ide-oda, mindenféle program van, sétálnak a napon is.

2015. jún. 12. 15:17
 6/15 anonim ***** válasza:
A 3 éves fiamnak holnap lesz a szülinapi bulija apuék kertjében. Nem fogom lemondani, mert meleg van. Lesz sörsátor, van árnyék, lesz medence, tudnak a gyerekek pancsolni. Ez van, egész nyáron meleg lesz, nem lehet a lakásban ülni kisgyerekkel naphosszat.
2015. jún. 12. 15:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Szia! Ne is mondd, van egy 28 hónapos kisfiam és 16 hetes vagyok kistesóval. Sajnos a vérnyomásom is iszonyatosan le van esve bármit csinálok, 90/50 vérnyomásra nagyon jól esik ez a kánikula :-( De a gyerkőcöt nem lehet bent tartani. Nagyon korán megyünk ki délelőtt és fél 11-kor jövünk be, délután pedig csak 5 óra után megyünk le. Lekenem naptejjel, adok rá sapit és persze viszünk jó sok vizet is magunkkal és próbálunk árnyékban maradni. Ha nagyon rosszul vagyok és mégis bent ragadunk akkor rajzolunk, gyurmázunk, bújócskázunk, mesekönyveket nézegetünk,autózunk, mondókázok neki vagy csiki partit tartunk. Mivel nagyon meleg van a lakásban is szoktam neki csinálni kádba egy kis kellemes fürdőt és vízipisztolyozunk meg fröcsköljük egymást, ez egy kicsit fel is frissít mindkettőnket. Hát ez van ki kell sajnos bírni és egész nyárra mégsem lehet bezárkózni mert a gyereknek mozgásigénye is van, kell neki a friss levegő. Kitartás!!!
2015. jún. 12. 15:37
 8/15 anonim ***** válasza:

Bizony megyünk. Sőt, holnap és holnap után strandolni fogunk. Van egy kétévesem és egy négyhónaposom. A picit árnyékban altatom-szoptatom /pl. a játszótéren/, a nagyfiam pedig vastagon lekenve naptejjel szellős ruhában mezítláb játszik-pacsál a homokban. Engedem Neki a vizezést a játszón, nagyon élvezi. Ma még a gatyóját is levettem, egy világos pólóban és alsógatyában volt /szobatiszta/. Ja, és sapka a fején. Egyébként bírjuk a meleget.

De tavaly pont ugyanebben a cipőben jártam, mint te, kérdező. Terhes voltam a hugival, hát...szörnyű volt. Nagyon rosszul voltam. Akkor is mentem a fiammal, Őt nem lehet bent tartani a lakásban, de nem volt könnyű. Reggel kihánytam magam, rászoktam a tejeskávéra az alacsony vérnyomás miatt, és vártam egy-egy hidegfrontot mint a Messiást. Kitartás!

2015. jún. 12. 15:58
 9/15 sandrachnologic ***** válasza:
A pici 5 hetes, a nagy 4 eves. Megyunk ki, Nana. Kerteshazban lakunk, van medence, napernyők, homokozó, sátor. Mi kint vagyunk ebédig, a pici a babakocsiban árnyékba van tolva :) nem maradhatunk bent, mert a nagynak borul a napirendje, ha nem alszik du., de ahhoz meg ki kell fárasztani. Naotej, baseball sapka, sokat itatom. :)
2015. jún. 12. 16:39
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem engem a gólya az eszkimóknál akart ledobni, csak béna volt és itt estem le. Nekem úgy 22 fok felett már hőség van. Fulladok, izzadok.

Télen viszont minuszokban is rövidujjúban vagyok, éjjel meg sarkig tárt ablak mellett alszom, meztelenül.

A gyereket is a szokásosnál hidegebbhez szoktattuk, télen 19, nyáron 22-23 fok van a lakásban. Úgyhogy én a hétvégén a légkondi alatt fogok ülni vizes pólóban. Esetleg késő este kivisszük egy körre. A férjem jobban bírja a meleget, ha kimennek, akkor inkább őt küldöm ki.

A gyerek nem tudom, hogy hogy viselné, most egy éves, tavaly ilyen melegben nem vittük még ki.

2015. jún. 12. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!