Ti minden pelenkázásnál használtok popsitörlöt?
Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 10:56
21/29 A kérdező kommentje:
Jah, jó esetben a nőknek csak a húgycső nyilása körül lesz nedves, melyet felitatunk wc-papírral. Nem kell széttörölni....
Nem én pontozok.
2015. jún. 12. 16:27
22/29 anonim válasza:
Az én férjem a kukiját megtörli pisi utàn. A gyereket is megtörlöm. Azért nedves törlőkendő,mert a pisit is le lehet vele törölni.
23/29 anonim válasza:
:D Ezt hol olvastad? Egy vizes valamivel, ami nem nedvszívó, hogy a francba lehetne felitatni a pisit :D Édes Istenkém :D De nekem mindegy végülis, ha nemktek az jó, akkor éljetek álomvilágban :)
24/29 anonim válasza:
A felitatás és a letörlés nem ugyan az... Ha kiömlik az asztalra a tej próbáld letörölni egy nedves törlőkendővel és nézd meg hogy sikerül-e.
25/29 anonim válasza:
Öcsém,hogy tudtok ennyire unatkozni kedves anyukák????
Összeveszni egy popsitörlőn???? :D :D
Na ehhez kell ám az ész meg a sok-sok diploma amivel persze az itteni fórumozó anyukák 90%rendelkezik:D
Kérdésedre a válaszom, igen minden alkalommal áttörlöm a lányomat popsitörlővel...És utána be is kenem neki.
26/29 anonim válasza:
Felitatni sem lehetne, egy-már vizzel átitatott valamivel.
27/29 anonim válasza:
Ja, amugy igaza van az előttem szólónak, gáz amit csinálunk. Ugyhogy inkább hagyjuk is.
28/29 anonim válasza:
Csak kaki után töröljük le. Így mutatták a kórházban, védőnő is így mondta. Ahogy néztem a gyerekorvosi rendelőben, mások sem törlik nálunk ha csak pisi van a pelusban. Ritka igénytelen környéken lakok ezek szerint. :-)
29/29 anonim válasza:
Ezzel a felitatás-törlés dologgal nem értek egyet. Ha kiöntöm a szörpöt, akkor ha csak valamivel simán felitatom, attól még asztal ragadni fog.
De valóban mindenki törölgesse vagy törölgesse a gyerekét úgy,ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!