A pelenkázótáskába milyen kis kiszerelésű popsitörlőt veszel?
Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 14:40
1/7 anonim válasza:
Én a normál csomagost tettem bele.
2/7 anonim válasza:
én is normál csomagosat pakolok be mindig, bár igaz, vannak kisebb és nagyobb kiszerelésűek, nyilván nem egy 80 laposat teszek bele :) Általában az 55-56 lapos csomagok kisebbek, ilyen pl a zöld Pampi, vagy a Neogranormonok.
3/7 anonim válasza:
ja bocsi, a fehér pampers 56-os :)
4/7 anonim válasza:
libero v pampers. jó esetben azt ki sem veszem onnan, így nincs keveredés, h eltettem-e, stb. mindig ott van, nem induláskor kell kapkodnom
6/7 anonim válasza:
Pici Neogranormonos van benne. Azt csak abba vettem, sose veszem ki, igy mindig benne van.
7/7 anonim válasza:
Van egy Huggies és egy DM-es utazódobozom, azokat szoktam utántölteni. A DM-est általában saját márkájával. A másikat bármilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!