Nem azért írtam, nem sajnálok a gyerektől semmit. Csak épp ésszel belegondoltam... konkrétan szétkemned rajt a pisit, mitől lenne tiszta? A lemosátol lesz tiszta.
2015. jún. 12. 12:06
12/29 anonim válasza:
Nem akarod szétkenni, ezért inkább pisisen hagyod és úgy visszacsomagolod...
Amúgy szerintem nem kened szét rajta, mert valóban úgy nem pisis, hogy áll rajta a pisi, hiszen a pelus felszívja, viszont felfrissíted kicsit, ahogy írták előttem is + aki nem törli le az kenőcsöt sem használ? Merthogy ugye az egyik ami miatt áttörlöm, hogy ott van a pisivel keveredett kenőcsmaradék és azt azért már csak letörlöm róla mielőtt újra bekenem.
2015. jún. 12. 12:22
13/29 anonim válasza:
én csak akkor használok popsitörlőt, ha orvosnál a váróban kell pelenkáznom, minden más esetben lemosom csap alatt, mert nagyon érzékeny a bőre, pisi után is öblítem a szokásos pelenkázási időkben(kisfiú)
legutóbb talán a neogranormon vált be, de az illata mellett mindig érzem hogy nem teljesen tiszta a baba, jobban bízom a csap alatti átmosásban fürdőkrémmel
2015. jún. 12. 12:35
14/29 anonim válasza:
*Neogranormon törlőkendő
2015. jún. 12. 12:36
15/29 anonim válasza:
Én áttértem a babydream-es bugyipelenkára, mert már untam az állandó hisztit pelenkázáskor, ezt úgy is kitudom cserélni neki, hogy áll, vagy mászkál közben. Azóta ha csak pisi van úgy megtörlöm neki egy mozdulattal, mint amikor mi töröljük ki, de van, hogy 1-1 alkalommal elmarad. Krémezni is egy nap egyszer krémezem be neki esti fürdés után és egyáltalán nem pirosodik ki neki. Bár az is igaz, hogy mióta ilyen nsagy meleg van sokszor nem is adok rá pelust csak kisbugyit + rengeteget medencézik az udvaron, ott se szoktam ráadni.
2015. jún. 12. 12:47
16/29 A kérdező kommentje:
Szerintem sem lehet vele letörölni igazán aa pisit. Nem is sajnálom, inkább az hogy elég hideg, nem szívesen érintem hozzá föként téli idöszakban. A pampers sensitive jó nedves is, ha nem érek rá száritani a bőrét, a hajlatokban bepállhat. Csak székletnél törlök, és kenek sudocreamet, nagyon szép a bőre, sose volt probléma. Igaz, jobb minőségű pelenkát használunk, hamar is cserélem, nagyon nincs olyan hogy tocsog. Fiú egyébként
2015. jún. 12. 13:17
17/29 anonim válasza:
Nem értem a logikáját annak, aki a pisit nem törli le. Pisilés után az ilyen anya nem használ WC papírt?
2015. jún. 12. 14:21
18/29 anonim válasza:
Popsitörlőt csak kisebb kakihoz, vagy ha úton vagyunk.Egyébként meleg vizes vattával törlöm a pisit.Ha a kaki meg olyan h egy törlőnél több kell akkor inkább lemosom.Ilyen melegben élvezi is :D
2015. jún. 12. 14:23
19/29 anonim válasza:
Azért a wc papirt és a nedves törlőkendőt ne hasonlitsuk össze...
2015. jún. 12. 14:29
20/29 anonim válasza:
Azért lettem lepontozva mert letörlöm a kenőcsöt??? :D :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!