Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az hogy a 6 hónapos...

Miért van az hogy a 6 hónapos babámmal bármilyen uj izt kostoltatok szereti?

Figyelt kérdés

üveges bébiételt kap és általában elsőre felét megeszi.

sosemm volt még olyan hogy valami nem izlett neki..ennyire kis torkos? :)

2008. szept. 1. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki,az én fiam is ilyen,még nem sikerült neki olyat adni amit nem evett meg.Szerintem ez csak jó mert a legtöbben arról panaszkodnak hogyezt-se meg azt se eszik meg a gyerek.Még a sóskát is megeszi pedig szerintem borzalmas az ize.Igy legalább egy gonddal kevesebb...
2008. szept. 1. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Addig örülj, míg ilyen jól eszik, attól még nem torkos!

Csak egyen szépen minnél több félét, attól nő nagyra.

Jó étvágyat nektek!

2008. szept. 1. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon ügyes kis lurkód van, te pedig szerencsés vagy. Sokan nincsenek így ezzel. Nekem is szerencsém volt, a kislányom mindent elfogadott. Én magam főztem, néha bolti menüt is kapott, de abból akadt, ami nem jött be. Azért az új alapanyagokkal vigyázz, csak pár kanállal adj neki belőle (mellé rakhatsz a már "leteszteltből", hogy elég legyen.) További jó kóstoltatást, jó előkemosást! :)
2008. szept. 2. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!