Miért adnak ilyen hülye neveket a gyereküknek egyesek?
Szerintem a sok húgyagyú nem gondol bele, hogy az a gyerek egyszer felnő, és amint átlépi a 18. életévét, sikítva fog szaladni az önkormányzathoz. Mi úgy választottunk nevet, hogy először kizártuk a hülye külföldi neveket, aztán azokat, amiket könnyű cikizni meg hülyén becézni, és kilyukadtunk a Rékánál.
(Nem rasszizmusból, de legtöbbször a kisebbség ad ilyen beteg nevet a gyerekeknek, mint pl. Dzsekszon és társai...)
Szerintem vannak olyan nevek,amiktől mindenkit kiráz a hideg,Mint például a Budipa Piroska,Mikorka Kálmán,Füty Imre és társaik.
De nekem, ha lányom lesz,hajlok afelé,hogy Menta legyen.A párom vezetékneve Fodor.Szóval Fodor Menta.Szerintem egyedi,szép.És ha a annyira a neve mögé akarunk látni az embernek,akkor sem holmi WC jut az eszünkbe róla...
NEm csak Magyarországon vannak pihent agyú szülők.
Amerikában megtörtént az az eset hogy egy nő bement az önkormányzathoz és ,egkérdezten hogy elnevezheti-e úgy a lányát hogy Marihuána. (jézusom-.-)
Régen meg Magyarországon történt az az eset amikor volt egy apa aki megszállottam rajongott a fradi-ért, született egy lánya, és elment a római pápához megkérdezni hogy elnevezheti-e fraditellának a lányát. Szóval vannak még hülye emberek.....
Sok hülye név van , pl : Dzsesszika, Georgina, Roxána, vanessza, Jácint stb.
De sajnos elég sok az olyan hülye vezetéknév ami után bármilyen nevet teszel, csak rosszabb lesz. Pl a Retkes vezetéknév, vagy Olleári, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!