Miért adnak ilyen hülye neveket a gyereküknek egyesek?
Nem, mert ő azt hiszei, hogy fa,,,a csávó, hogy ilyen vagány nevet adott...
Éni s sajnálom némelyiket... nem is engedék ilyen barom neveket adni
Most divat olyan nevet adni a gyereknek, amiról az sem lehet eldönteni, fiú vagy lány.
Mert, hogy ne legyen már olyan neve amiből sok van.
Nem olyan nevet ad a szülő, ami tetszik neki, mert sok gyereket hívnak úgy, hanem keres valami idétlen nevet, lehet ne is tetszik neki (szegény gyerek)
Itt is voltak olyan válaszok, hogy azért nem ad x nevet, mert abból sok van.
Én lesz@rom, hogy a fiamnak olyan neve van, amit sok fiúnak adnak manapság, és azt is, hogy aláynomnak is "divatos" nevet adtuk. Ez tetszett.
Ha a Sándor tetszett volna, vagy az Éva, akkor azt kapták volna
Na meg ez az ősmagyar név kultusz, a falra mászok tőle.
Én az egyik ismerősöm családjában lévő néven döbbentem le egyszer, ismerősöm nem értette mi kifogásom van a név ellen. Nos a kislányt úgy hívják: Álmos Napsugár!
Ismerősöm szerint tök cuki! Ja én is szeretem a reggeli álmos napsugarat, de, hogy ilyen nevet adni. Pfff.
Szerintem az ősmagyar nevek szépek,és örülök,hogy egyre többen ilyeneket adnak a gyerekeknek:)
Sokkal jobb,mint a sok Kevin,Nikolász,Brájen,Vanessza,Zsüliett,Dzsennifer stb.(még leírva is egy borzadály)
régen is volt ilyen. Nálam a Cserepes Virág viszi a pálmát, aki ráadásul, miután férjhez ment, Kaktuszné Cserepes Virág lett :)
Nem jön az embernek, hogy elhigyje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!