Hány hónapos kórtól adtok babátoknak joghurtot, krémtúrót, danettet, pudingot, májkrémet, sajtokat?
Szerintem, de csak szerintem, nem kell leharapni a fejem...
Krémtúrót, danettet, egyáltalán ne adj neki, guargumi,szinezékek, mesterséges aromák tömkelege.
Mi csináltunk neki itthon gyümölcsös krémtúrót(10 hó után)
Natur aktiviába turmixoltunk gyümit, vagy zabpelyhet tettünk bele(10 hó után)
Májkrémet is csináltam itthon és lefagyasztottam jégkockatartóba(csirkemájból)8 hó után
És a sajtokat még nem kezdtük el, már a krémsajtokat.
A trappistát azt 8 hó-tól feltétként.
Jó falatozást :-D
joghurt: 9-10 hónapos korától
danette puding: 1 éves korától
sajt: 9-10 hónapostól
májkrémet, krémtúrót, egyéb pudingot sose veszek
túrót kap 8 hónapos korától (gyümikkel)
Sajtot reszelve 8 hótól egy évig, utána simán. Joghurtot egy év után kóstoltatni, majd ha nincs gond, mehet uszira. A májkrém már mehet egy év előtt is, mikor már eszeget reggelit, kis kenyérrel, kifilivel. (bár én ezt is egy év utána adtam csak)
Danettet sosem adnék neki, meg krémtúrót sem, fog még iylen "szarokat" enni bőven az életben.
Adj neki inkább gyümölcsöt natúr joghurttal keverve, sokkal finomabb, egészségesebb, mint a puding...(amúgy mivel tejalapuak csak 1 év után, és azután, hogy a túró, joghurt és tej nem okozott gondot)
túró, joghurt gyümölccsel-8 hó
Bolti krémtúró, puding, gyüm. joghortot- nem adtam és még nem is foiogok, 1 éves lesz. Inkább csinálok itthon, nem tart semeddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!