Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyümölcsös joghurtot, krémtúró...

Gyümölcsös joghurtot, krémtúrót mikortól adtatok babátoknak és milyen márkájú volt az?

Figyelt kérdés
kisfiam kapott már sima túrót és natur joghurtot Mindegyiket gyümölccsel kombinálva.
2010. jún. 26. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
maradj annál, nincs benne szemét, mint az ún "gyümölcsös" danoneban meg társaiban...
2010. jún. 26. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a 8.5hónapos fiamnak most adtam először Danoninot. Ízlett neki.
2010. jún. 26. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyeneket adtam neki, sőt még mindig ilyet kap, pedig már 20 hónapos. Nézegettem a danon joghurtokat, de nagyon sok szemét van benne, egyáltalán nem egészséges.
2010. jún. 26. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:
1 éves kortól adom neki,imádja a joghurt a danone activia(édesfehér),túrókrém a millis vaniliás,és pudingból a milli szintén.Ja és az uj görög joghurt,kekszes és mézes. :)
2010. jún. 26. 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Igaza van a legutolsó válaszolónak: ne szoktasd rá a gyareket a tartósítószerekkel, ízfokozókkal teletömött multi-szemétre. Vegyél a piacon túrót őstermelőtől, törd át villával, hogy kicsit selymesebb legyen és azt add a babádnak gyümölccsel vagy anélkül. Vegyél ugyanott vagy megbízható helyen tisztességes tejet, készíts belőle aludtejet, az finom, édeskésebb, mint a joghurt és főként nincs benne egy egész vegyiüzem. Ne adj a gyereknek olyan tejterméket (de mást se), amiben finomított cukor van, olyat meg pláne ne, amiben édesítőszer.
2010. jún. 27. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!