Gyümölcsös joghurtot, krémtúrót mikortól adtatok babátoknak és milyen márkájú volt az?
Figyelt kérdés
kisfiam kapott már sima túrót és natur joghurtot Mindegyiket gyümölccsel kombinálva.2010. jún. 26. 17:47
1/5 anonim válasza:
maradj annál, nincs benne szemét, mint az ún "gyümölcsös" danoneban meg társaiban...
2/5 anonim válasza:
Én a 8.5hónapos fiamnak most adtam először Danoninot. Ízlett neki.
3/5 anonim válasza:
Én is ilyeneket adtam neki, sőt még mindig ilyet kap, pedig már 20 hónapos. Nézegettem a danon joghurtokat, de nagyon sok szemét van benne, egyáltalán nem egészséges.
4/5 anonim válasza:
1 éves kortól adom neki,imádja a joghurt a danone activia(édesfehér),túrókrém a millis vaniliás,és pudingból a milli szintén.Ja és az uj görög joghurt,kekszes és mézes. :)
5/5 anonim válasza:
Igaza van a legutolsó válaszolónak: ne szoktasd rá a gyareket a tartósítószerekkel, ízfokozókkal teletömött multi-szemétre. Vegyél a piacon túrót őstermelőtől, törd át villával, hogy kicsit selymesebb legyen és azt add a babádnak gyümölccsel vagy anélkül. Vegyél ugyanott vagy megbízható helyen tisztességes tejet, készíts belőle aludtejet, az finom, édeskésebb, mint a joghurt és főként nincs benne egy egész vegyiüzem. Ne adj a gyereknek olyan tejterméket (de mást se), amiben finomított cukor van, olyat meg pláne ne, amiben édesítőszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!