A mosható pelenkát kb. mennyi idős gyerköcnél érdemes elkezdni?
Figyelt kérdés
ahogy hazajövünk a kórházból? vagy várjak még vele?2015. jún. 9. 13:11
21/24 anonim válasza:
"Kedves" 12-es! Az én életem q-vára nem sz*r, mert van két csodálatos gyerekem, akik őszintén kicsinálják az idegrendszeremet, de már most látom, hogy olyan tulajdonságaik vannak, amikről te is csak álmodhatsz!
És 15-ösnek! R*hadtul igazad van, minden embernek arra van ideje, amire akarja (tisztelet a kivételnek, ismerek ilyet)! És inkább eléneklek egy dalt a gyerekeimnek vagy felolvasok nekik egy mesét, minthogy ezt az időt azzal töltsem, hogy kibányászok 6 kakás pelust, egy múanyag zsákból (12 óra állás után), amitől kifordul a b*lem!
22/24 anonim válasza:
"van két csodálatos gyerekem, akik őszintén kicsinálják az idegrendszeremet" Erről beszélek. Hogy itt hirdeted, hogy milyen stramm anya vagy. Csak erre itt senki nem vevő, mindenkinek megvan a saját háztartása, amiben hős lehet.
23/24 sandrachnologic válasza:
En is eneklek es olvasok nekik, egesz nap korolottuk forog, de este a sajat szabadidombol raaldozom a 10 percet a peluaokra, mert boldogga tesz, hogy gyonyoru termeszetes pelukba burkolom a lanyom feneket es nem a kemikaliaval atitatott muanyaghal erintkezik AZ erzekeny bore. :) ki igy, ki ugy.
24/24 anonim válasza:
"Kedves" 22-es! Pont erről beszéltem: én piszkosul nem vagyok stramm anya! Ja, és nem is akarok az lenni! És nem vagyok hős sem! És a te megerősítésed sem kell, mert az nekem nem számít! A nap 24 órájából 19-et arra fordítok, hogy a gyerekeim minden törődést megkapjanak, amit megérdemelnek! És az én fizetségem, az ő mosolyuk! Ami nekem tökéletesen megfelel! Ja és magyarázhatsz az ilyen-olyan, állítólagos környezetkímélő pelenkáról (ami egy rongypelenka, gyárban előállított betéttel) és még moshatod is, dupla környezetszennyezés mellett, de második gyerek után azt mondom pelenka kérdésben: csak a tapasztalat dönti el, hogy mi válik be és nem biztos, hogy az 50 ezres csomaggal kezdeném a kísérletezést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!