Van még olyan manapság, aki nem használ légzésfigyelőt?
Én használtam, mert ismertem olyat, akinek a 8 hónapos gyereke egyik reggel nem ébredt fel. Lehet, hogy a légzésleállás már csak következmény, de ha fél percen belül észreveszed, még tudsz valamit csinálni, viszont ha csak reggel találod meg a gyereket, akkor annyi.
És mint tudjuk ez teljesen egészséges gyerekkel is megtörténhet, nem kell hozzá dohányosnak lenni. Ezek a dolgok csak növelik a kockázatot, de nem azt jelenti, hogy ha egyik sem áll fent, akkor 100%-osan védve vagy.
Lehet, hogy nem vagyok profi újraélesztő, de meg akarom adni magamnak az esélyt, hogy ha baj lenne, reagálni tudjak. Hiába kicsi az esély, ha az pont engem kap el.
Nekem a lombiknál is azt mondták, hogy ne izguljak, 1% csak a túlstimuláció esélye és úgyis figyelnek rá. Ki került 9 napra kórházba? Én. Szóval én ennyire tartom az esélyeket.
Persze, mindenki maga dönti el, hogy használja-e, én nem fogom miatta megszólni. Akinek nem kellett, az úgyis azt mondja utólag, hogy felesleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!