Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még olyan manapság, aki...

Van még olyan manapság, aki nem használ légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés
Vagy csak én egyedül?A babám pont kiírásra született ,3700 grammal ,egészségesen.Nem tartottam/tartom így fontosnak a figyelőt ,mégis furán néznek rám ,alapvető szükségletnek tartja mindenki.Vélemények?
2015. jún. 8. 22:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
49%
Egyik gyermekemnél sem használtam, pedig külön szobában aludtak. Egy barátnőm sem használt, első babája 6 hónapra született, mikor hazaengedték őket a kórházból (2 hónap után), egész napos oktatást tartottak neki az extrém koraszülött gyerekek ápolásáról, ott azt mondták neki hogy az ő esetükben fölösleges.
2015. jún. 8. 22:41
 12/27 anonim ***** válasza:
17%

én csak azt kívánom, ha már muszáj babáknak meghalnia, akkor az ilyen felelőtlen szülőkkel történjen, ne azokkal, akik pénzhiány miatt nem tudják megvenni...

(hangsúlyozom, ha MUSZÁJ, hogy legyen ilyen)

2015. jún. 9. 00:11
 13/27 A kérdező kommentje:
mármint ,kinek kívánsz ilyet?akik nem vásárolnak figyelőt?kicsit durva hogy ilyet képes vagy írni...
2015. jún. 9. 00:21
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
gondoltam, hogy nem sikerül felfogni, amit írtam...
2015. jún. 9. 00:40
 15/27 anonim ***** válasza:
58%

Aki ilyet kíván annak inkább ne is legyen gyereke... mire tanítaná...

Nem hiszem el h egy szülő ilyet kívànna másnak. Akinek meg nincs pénze rá az minek vállal gyereket? Miből tartja el? Már 17 ezerért is simán lehet kapni újat... használtat meg még olcsóbban 10 alatt... akinek erre nincs pénze miből vesz majd oviba dolgokat egyebeket??!!

2015. jún. 9. 00:41
 16/27 anonim ***** válasza:
90%

Felesleges? Persze, hiszen ezer egészséges babából 1-2 akivel ilyen baj történik. Alig van rá esély, így érthető és logikus ha valaki nem használ ilyet.

Én azonban azt gondolom, hogy ha lesz gyerekem fogok használni. Mert engem nem vigasztal hogy mennyire ritka dolog ha épp velünk történik. Pláne rossz lenne a tudat, hogy mindez elkerulheto lett volna.

2015. jún. 9. 02:39
 17/27 anonim ***** válasza:
24%
Kedves 12-es és 16-os! Olvassatok alaposan utána! (Nem csak a gyártól honlapján) A légzésfigyelővel nem kerülhető el a bölcsőhalál. Mert azt nem a légzéskimaradás okozza, hanem ilyenkor a légzéskimaradás már következmény.
2015. jún. 9. 06:41
 18/27 anonim ***** válasza:
9%
3 gyerekem van, egyiknél se használtunk.
2015. jún. 9. 07:23
 19/27 anonim ***** válasza:

17-es: irtam hogy teljesen logikus ha nem hasznalsz. Irto kicsi az esély a bajra. Én viszont ezt a kicsi esélyt se szeretném.

Olvastam hogy igazán csak ujraelesztesi tanfolyammal egyutt èr valamit, igy majd tanulok gyerekvallalas elott olyat is.

2015. jún. 9. 08:34
 20/27 anonim ***** válasza:
57%
Nézd, a gyerekedért te vagy felelős. Ha neked belefér az esély, hogy baja legyen (mert esély, ha kicsi is, de van rá), plusz az, hogy ha megtörténik, az a te hibád, akkor az a te dolgod. Nekem nem fért bele, így nekünk volt. Mi inkább erre költöttük a pénzünket, mint a századik plüssre vagy cuki csörgőre.
2015. jún. 9. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!