Adnátok csirke csontot szopogatni a babátoknak?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 21:12
11/14 anonim válasza:
Nekem a keresztlányom imádta,még a csirke lábat is a húslevesből,profi módon ette,és köpködte ki a csontokat:-)Persze házi csirke volt.Én is adok majd a lányomnak szopogatni,ha olyan idős lesz majd.28 hetes kismami
12/14 anonim válasza:
Igen. Én is kaptam anno. Én úgy gondolom, hogy a csirke csont rágcsálása még mindig természetesebb és egészségesebb, mint a műanyag vacakoké, amiket rágókának nevezünk. Csak arra kell vigyázzni, hogy jól meg legyen főzve a csirke, és nem szabad egyedül hagyni vele a babát, de azt egyébként sem tenném!
14 hós kislány anyukája
13/14 anonim válasza:
Miért ne? Nagyon finom íze van, ő is hadd érezze csak.
Mi itthon mindig házi csirkét, tyúkot v. kakast eszünk, annak van igazán fimon íze! Hmmmm!
14/14 anonim válasza:
Házit miért ne .Élvezi az ízét a kicsi meg még azis tetszik neki ha az ínyét picit piszkálja óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!