Bedugott telefontöltőt szopogatni veszélyes dolog egy 9 hós babának?
nem
de azért ne ez legyen a cumija
első vagyok.
feltételezem, hogy a baba egy bedugva hagyott telefontöltőt véletlen a szájába vett és megszopogatta. az áram nyilván nem rázta meg, hisz akkor az anyuka nem itt kérdezgetne. azt is feltételezem, hogy mostanra kihúzta és eltette a töltőt és ezek után figyelni fog, hogy a baba ne kapja be, ne érje el, főleg ne akkor, ha be van dugva.
Miután ez megtörtént, feltette az anyuka a kérdést, hogy vajon valami baja lehet-e a jövőben a gyereknek ezek után. Hát nem. Ha eddig nem lett, akkor nem lesz, és ezért írtam, h. ne ez legyen a cumija, mert feltételeztem, hogy ez egy egyszeri eset volt.
nyald meg :) A fiam múltkor nagy elánnal nekiesett a bébiőr töltőnek, kivettem a kezéből és megnyaltam, kellemesen bizsergett a nyelvem :)) Ui. a telefontöltőn van átalakító, ami 230 helyett kisebb áramot juttat a telóba.
De azóta persze elteszem előle.
Biztos káros. Reggel a lányom véletlenül a szájába vette a töltőm,és biztos megcsípte mert sírt.
Ki kell húzni ha nincs a telefon rajta, reggel én is csak épp akkor húztam le sajnos:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!