Miért maradtál meg a DM-es pelusnál?
Figyelt kérdés
Mitől van több "szavazata" a DM-es pelusnak? Mitől jobb a Babylove pelus a többinél? (Ide nem tartozik a Pampers, a Huggies és a Libero, kimondottan a közép-alacsony árkategóriás pelusokkal szemben kérdezem.)2010. febr. 27. 15:08
1/5 anonim válasza:
Szia!Mi rengeteget kipróbáltunk,sőt most pampers van,mert alig volt drágább,mint a dm-es,de többet nem veszek ilyet,mert kifolyik a pisi belőle.
Eddig a dm-s ben még nem csalódtam.Éjjelre mi liberot használunk,de nappalra marad az.1 éves múlt a lányom
2/5 anonim válasza:
Szia!
Ugyanaz a minőség,mint a Libero,csak kicsit olcsóbb
3/5 anonim válasza:
Én már a harmadik gyerekemt pelenkázom dm-esbe, és soha semmmi baj nem volt vele. Nem volt kiütéses egyik kisfiam sem, és semmi nem folyt ki belőle soha. Én nem válatanék egyik márkásra sem. Ajándékba szoktunk kapni néha márkásat, aztán alig várom, hogy elfogyjon. Nekem a dm pelus a kedvencem.
4/5 anonim válasza:
én is egy csomót kipróbáltam,és mág a pampersnél is jobbnak találtam a DM-eset. pedig mostanában mindenhol akciózzák a pamperst, van néha ingerem rá,hogy vegyek, de megállom,mert nem szeretem, a legjobb mindközül a DM-es!!
5/5 anonim válasza:
Teljesen egyetertek az utolso valaszolval, nalunk is az volt a helyzet hogy a Pampersbol kifolyt minden. Ejszaka es nappal is a dm est hasznaljuk es nagyon megvagyok elegedve vele, nem fogok valtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!