Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fius anyukák hol kenitek a...

Fius anyukák hol kenitek a babát pelenkázáskor? Kukit is vagy csak a popot? Vagy dolog után is ugyanugy krémeztek mind csak pisis pelusnál?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 10:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
9 hós a fiam. Minden pelenkázáskor kenem, mindenhol.
2010. febr. 22. 10:54
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Én nappal csak a popsit kenem,éjszakára a kuki fölött és mellett,a combhajlatoknál is bekenem.
2010. febr. 22. 10:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én kis és nagy dolog után is megtörlőm kendővel és bekenem popsikrémmel.A kukinak csak a tövecskéjét és egy kicsit a zacsit is.De a zacsi alját körbe kenem.Eddig még nem volt gond, hogy kipirosodott volna.A feneke is mindig krémes.

6,5hós baba anyukája

2010. febr. 22. 10:55
 4/12 anonim ***** válasza:
nem kentem, csak töröltem, lehet, hogy most annak iszom a levét... A popója ki van pirosodva, azt kenem minden pelenkázásnál. A kuki mellett a combtőnél kipállik, ha nem hintőporozom minden fürdés után. A kukit és a zacsit nem kenem.
2010. febr. 22. 11:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Minden pelenkázás alkalmával törlőkendővel megtörlöm, és kenem mindenhol popsikrémmel.
2010. febr. 22. 11:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Törlöm alaposan kendővel, mostmár csak a fenekét kenem, azt is kaki előtt és után meg fürcsi után. Zacsit, kukit sosem kentem. Combhajlatot sem nagyon, ő nem hurkás baba. Talán párszor volt piros, akkor bepanten helyett sudokremmel kezeltem.
2010. febr. 22. 12:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok: 15 hós:)
2010. febr. 22. 12:07
 8/12 fotucsok ***** válasza:
szerintem a kukira ne kend rá, mert az orvosok sem ajánlják, de a combtőre és a kuki fölé, meg persze a popsira mehet minden alkalom után.
2010. febr. 22. 12:11
 9/12 A kérdező kommentje:
köszi
2010. febr. 22. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Én csak a kis fenekét krémezem és csak éjszakára, meg kaki után.De persze minden peluscsere alkalmával áttörlöm popsitörlővel. Még soha nem volt piros, vagy kiütéses :) 11hónapos.
2010. febr. 22. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!