Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nézik folyton lánynak a...

Miért nézik folyton lánynak a ha nem is mindig kékbe de fiús cuccokba öltöztetett, kék babakocsiban tolt babámat?

Figyelt kérdés
Szinte naponta van olyan járókelő, aki megkérdezi kislány-e... Veletek is van ilyen? Nem idegesít vagy ilyesmi, meg nem is olyan hatalmas gond, csak inkább csak fura...
2015. jún. 3. 08:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Babakocsiból kiindulva nem lehet ezt eldönteni. Egyik barátnőm pl. fekete babakocsit vett a kislányának, megjegyzem valamiért nagyon divat mostanában a fekete babakocsi és nem lehet tudni, fiú vagy lány fekszik-e benne. Az összbenyomás inkább számít, a ruhákat kevesen nézik, lehet hogy az arca lányos, vagy hosszabb haja van és azért nézik lánynak.
2015. jún. 3. 10:14
 12/20 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamat is rendszeresen kérdezik, hogy fiú vagy lány e. Múltkor anyuka amikor mondtam, hogy fiú, akkor azt mondta, hogy olyan szép az arca, hogy simán lehetne lány is. Akkor semleges színekben volt (fehér felső és halványsárga nadrág). Eleinte zavart, de aztán ennél az anyukánál végül is rájöttem, hogy bók akart inkább lenni.

Ha fordítva lenne, vagyis a lányomat néznék fiúnak, az jobban zavarna :) Szerintem nálad is ez lehet, avlószínűleg olyan szép arca van, hogy ezért kérdezik meg inkább.

2015. jún. 3. 10:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Mikor az ikrekkel sétáltam, akkor kérdezték meg mindig, hogy ugye egy fiú és egy lány? Ott ült a két rózsaszín kabátos kislány ;D Mostanság a kisfiamra mondják, hogy kislány, hiába van sötétkékbe öltöztetve. Persze neki olyan szép, finom vonásai vannak, lehet ezért hiszik lánynak ;)
2015. jún. 3. 11:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hétvégén gyereknapon voltunk. Lányomon fodros hello kittys farmerszoknya és fodros rózsaszín blúz illetve rózsaszín szandi volt. A haja göndör szőke félhosszú.

Erre megkérdezték hogy fiú vagy lány?

Én már semmin se csodálkozok. Miért nem jobb arra rákérdezni, hogy hogy hívják? Abból kiderül a neme is ha annyira nem egyértelmű neki a rózsaszín és a szoknya.

2015. jún. 3. 13:18
 15/20 anonim ***** válasza:
utolsó,miért nem mondtad,hogy fiú? :D :D :D
2015. jún. 3. 14:18
 16/20 anonim ***** válasza:

15: hát lehet azt kellett volna, de olyan helyen voltunk,ahova később is néha fog menni a lányom és nem szerettem volna ha elterjed valami rosszindulatú pletyka, hogy direkt leszbikusnak nevelem vagy valami ilyesmi.

Anyuka valószínűleg nem sok intelligenciával rendelkezett, ki tudja mit hozott volna ki a sztoriból....

2015. jún. 3. 14:21
 17/20 anonim ***** válasza:
ez nekem is ismerős, talpig rózsaszínbe öltöztetve kézben viszem a kislányom, hatalmas barna bociszemek, hosszú szempillák, az arra jövő kutyát sétáltató hölgy , megáll és megkérdi "fiú ez a baba?", háááát nem tudom mért nem lehet simán csak annyit mondani, hogy aranyos :D
2015. jún. 3. 15:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Tőlem is kérdezték már a sötétkék babakocsiban, sötétbarna ruhába öltöztetett fiamról hogy lány e? :O
2015. jún. 3. 19:01
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nem is gondoltam, hogy ennyi választ kapok :D, akkor úgy látszik nem egyedi az esetem :) :).

Pont tegnap történt ami ihlette a kérdésemet, kék kisautós felső volt rajta egy sötétkék kockás kisnadrággal, és egy néni megkérdezte kislány-e... mondtam nem, erre még meg is volt lepődve :D :D. És már nem is tudom hanyadszor történt hasonló.

Egyébként én is azt a taktikát szoktam alkalmazni, hogy a nevét kérdezem a babának, és akkor nem lőhetek mellé :).

2015. jún. 3. 19:15
 20/20 anonim ***** válasza:
A fiamat is mindig lánynak nézték. Még 3 évesen is. Gyereknapon álltunk a csúszdánál sorban, a fiamon valamilyen autós felső és kék rövidnaci volt. Apuka szólt a kisfiának, hogy engedje előre a kislányt :D De még nemrég is megkérdezte egy néni tőlem, hogy kislány e? 6 éves, a haja igazán fiúsra van vágva, szőke hajú, nagy barna szemekkel. Nincs mit tenni, talán tényleg azt hiszik, hogy ma már bármi előfordulhat.
2015. jún. 6. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!