Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól lehet a...

Hány hónapos kortól lehet a babát "úsztatni"?

Figyelt kérdés

Áprilisban szülök és kérdesem az lenne hogy nyár közepétől már vihetem egy picit vízpartra vagy itthoni gumimedence pancsolni?

Szóval hány hónapos kortól?

2010. febr. 27. 10:24
 1/4 Tittiritty ***** válasza:
Babaúszásra 3 hónapos kortól lehet vinni a kicsiket, úgyhogy szerintem ez a gumimedencés pancsolásra is vonatkozik. Azt nem tudom, hogy természetes vízbe mikor lehet bevinni a piciket.
2010. febr. 27. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ezt a nyarat még hagyjátok ki strand és természetes víz szempontjából. Még elég picike lesz, hamar összeszehet bármit. Babaúszásra ált. 3 hónaposan lehet vinni, ott szigorú szabályokat kell betartania annak aki ezzel foglalkozik, szóval az ok. Az otthoni medencézéssel szerintem nincs gond, bár szerintem az majd csak akkor lesz számára másabb mint az esti fürcsi, ha már tud csücsülni. :)
2010. febr. 27. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, 4 hónapos kortól lehet vinni úszni a babát, ha elérte a 6 kilót és megkapta az oltásait.
2010. febr. 27. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Gumimedencében persze, hiszen az olyan mintha fürdetnétek, csak nem szabad egyedül hagyni. Vegyetek "kacsát" amire rá tudjátok tenni a babát és akkor nyugodtan pancsolhat a kertben a gumimedencében. De természetes vízbe nem vinném még.

A "kacsa":

[link]

2010. febr. 27. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!