Nincs meg valakinek Béres A. - Détár E. Változz vissza c. DVD-je (szülés utáni torna)? Letölteni honnan tudnám?
Köszi!
Mostanában vetted? Annyit még adnék érte :-)
Engem is érdekelne. Milyen? Jó? Hatásos?
Úgy kb. 10-12 kg-ot kellene leadnom, és hiába figyelek a kajára, itthon elliptikus trénerrel megyek minden nap 7 km-t, egyszerűen nem akar megmozdulni a mérleg nyelve... :( (B)
Én nagyon szeretem ezt a tornát.
Van rajta egy 19 perces pocakos torna, egy 19 perces "3 hónapos a baba" torna, és egy 31 perces "6 hónapos a baba" torna. A 31 percest szoktam csinálni, ebben minden van: bemelegítés, farizom, guggolás, belső comb, felsőtest, has, nyújtás.
Détár Enikő jó béna, de őt nem kell nézni, Alexandra úgyis aranyos :)
Kb 1000-1500 ft, Alexandra könyvesboltban is lehet kapni.
Szerintem az egyik legjobb torna, nem sok idő, nem kemény, mégis hatásos. És fél órája minden anyukának lehet :)
Köszi szépen, asszem meg fogom rendelni. Van egy csomó Rubint Réka DVD-m itthon, de annyira úúúútálom a hangját, ahogy sipítozik: Huhuuuuu.. és ilyen nyávogva.... Brrr.. kiráz a hideg tőle. :)
Szóval köszike még egyszer a tippet. (B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!